Pages

19 July 2011

sila bagi cadangan anda ?


sedia maklum
jadi PA kadang sibuk yg amat2, kadang free smpai dah xreti nk bt ape .
now untill 27th Julai 2011
BOS cik fadh tade g thailand .

ape nk buat ni ? 
buntu smpai sakit jiwa !

ape korang rase cik fadh perlu buat
di opis ni dr jam 8 sehingga jam 5
untuk 6hari bos cik fadh tak de ni ?
tolonggg lahhh...
on9 pown kadang nek muakkk dahh..
erghhhhhhhhhhhh....

eh nak share pasal virus kt FB skit . TAKE NOTE !


VIRUS BARU KAT FACEBOOK !PENERANGAN
1. virus tersebut tersebar melalui
IM dimana dia bermula dengan
chat
......"hi. how are you?"
2. kemudian korang reply pd chat
tersebut , dia akan hantar
"Wanna laugh? "
3. selepas korang reply , dia akan
menghantar kan
"It is you on the video ?)) want to
see?)"
4. then lepas tu , dia akan hantarsatu LINK & link tu laa VIRUS



4 comments :

nyda rosenin said...

setuju! tula diaaa seketeri :)

fadh said...

bile sibuk smpai stress nak amat, tp bile tade keje nk mengeluhhh smpai nek lenguh bontot duduk jer ! haihhhh...

ANISA said...

hahaha selalunye jadi secretary kelab je...uruskan surat menyurat,proposal...best x jd secretary office ni..apa qualification?

fadh said...

anisa : haha kalo jd secretary opis len skit, semua pasal bos kene buat, mcm jadi bini ke-2 giteww..haha joke je !

qualification diploma sains kesetiausahaan / diploma pengurusan pejabat.