Pages

23 August 2011

IFTAR rakan-rakan sekerja En.JM


semalam ikutkan ade iftar Pejabat Pendaftar kt UTeM
tapi ade masalah pengangkutan skit .
maklumlah, kete PA MA cik fadh da anta balik kg. semula lepas selesai Majlis SUKUM kelmarin.
xde kenderaan nk g sane .

then bgtau cik JM xjadi pg iftar opis mlm ni .
then die kate die plak ade iftar dgn kawan2 kerja
siap plak mengajak cik fadh ni ha yg mcm kene sorong bantal trus "ON"
sbb cik JM kate ni bukan mjlis rasmi khas tuk opis die, tapi plan dak2 ni yg baru dpt gaji semalam .
okeyhhh tade hal lah...ngeeee;)

lokasi mcm biasa kalo kt melaka ni, mkn besar je mst IKAN BAKAR
mohhh ler kiter ke sane yukkk !

sambil2 tggu member2 die smpai, kami lepak pntai dulu berangan ;)






nk layankan gambar time mkn bnyak2, segan plak nk snap .
so ini saje yg ado .
panjang meja je enam puluh kali kaki gajah . hik hik hik..

lepas terbelahak biji mata makan, 
shoppink time . kali ni bukan cik fadh shoppink, tp cik JM
tp sempat jgk rembat shawl selai . hohooo..hotak kaw !


yeayy cik JM da dpt songkok die tp kali ni bukan size budak2 dah .
hari tu abg tu bg size budak2, kali ni ade saiz org dewasa yg muat2 kt pale die .

nota : balik kaki melecet dok jalan jauh benor dan still mencari jeans raya ;(


15 comments :

nurkaloi said...

halllahh tak malu !!
hahaha habis laa bercinta tu eghhh #__#

cik fadh said...

kaloi : haha ko jeles an ? leks la der, ni bukan mjlis rasmi oke, ni kire iftar kawan-kawan . nothing to shy bcoz xde mane2 big boss pown . majlis santai mcm lepak-lepak jer..hohooo..

kaloi, stok mkn aku kt uma da bis . aku rase ko la pilihan terbaek tuk aku masak gulai hr ni ;)

cik pha said...

nmpak bf awak macam elly iskandar laa..y pic pakai songkok tu

cik fadh said...

haha cik pha jgn puji sgt, sat g die bace kemabng kempis idung die..

nyda rosenin said...

amboi meriahnyaaa :)

cik fadh said...

nyda : lom raya lg an ? haha

Hani Madu said...

ehem ehem.. romantik gituhh ;))

keabadianchenta said...

alamak kne puji lah..hahaha..dulu di sme an dgn artis ln..ni ln lak ble lah nk sme mcm mirip aron aziz an..hahahaha..

cik kaloi..alah kaloi skunk hang ckp lah pape pun den trme je..hang tu nt tah mcm ne an..skunk pun di ambng mhligai an..hahahaha

sayang: mne ade manje ari tu bro tu lp bg tu abg mmg pkai saiz 21 pun manje. nt kawen nk ble yg bldu lak...huhuhu

LOVE U DEAR,
LOVE U SO MUCH..

si eJa said...

Alahai, so sweet! Eja doakan kembar Eja ni kekal sampai akhir hayat ok? Encik JM tu jage kembar kita baik2 tau! Anniversary kita nak dekat sama2 kan? Haih, mmg sama sehati sejiwa lah kita ni!

CintaZulaikha said...

makan jangan tak makan yer cik fadh..nampak bergaya bonar tuh bla makan..

CintaZulaikha said...

makan jangan tak makan yer cik fadh..nampak bergaya bonar tuh bla makan..

cik fadh said...

hani : mane romantiknyer . haha

cik fadh said...

chenta : da agak da mmg kembang . huh ! ala kalo da size budak2 tu ngaku je lar..hik hik .

love u to dear ;)

cik fadh said...

eja : hehe thanx dear . tu la, da same lahir, same plak anniversary . t kawen pown jgn dekat2 je tarikgnyer sudah . hehe

cik fadh said...

kak ika : haha mkn da sopan sgt tuh, kalo xde org len, smpai ke tulang ikan fadh kunyah . hehehe