Pages

08 August 2011

kalau ku tahu begini, xkn secebis itu ku makan !


kalau nak ikutkan pengalaman berpuasa taun2 lepas
cik fadh bagun sahur bersajikan air kosong seteguk dua jerr .

taun ni ingat nk buat mcm tu larr, 
letak botol air sebelah bantal empuk, jam sahur bunyik, capai n teguk..
niat poser xya dar sbb da siap niat sebulan, xpown niat sebelom tido ;)

tapi da dok bujang, kene pndai jage diri .
tgok kawan2 bgun sahur meriah jer, goreng itu goreng ini .
siap ketawa menyeringai lagik . pelik jer, cik fadh punyer mata lagsung xnk bukak !
tp gagahkn jugak sembul an mata bgun SAHUR .
sonokk, ade feel la sahur ngan kawan-kawan ni ;)

tapi satu tips untuk dapat tidur lena selesai sahur adalah

*jgn cuci muka . kalo nak pown letak air kt mata mcm p. ramlee tu jer
* jgn gosok gigi !

pasti lena :)

muahahahahahahahaah !!!

eh hari ni tiba2 mcm mengigil je, perot nyanyi lagu POKOK by HAZAMA vs MEET UNCLE HUSSIN !
*perlu ke state sape yg nyanyi ? erghhhhh
 pagi td mamai, mkn roti gardenia coklat 2 keping jorrr

bukan kenyang ke mkn roti ?

perot cik fadh gebu sgt, mgkin kene 4 ke 5 keping bru bley tahan lapar
smpai jam 7.24 mlm ?
hohoooooo...nanges dlm hati ;(

pagi esok sahur mkn roti yang same, kuantiti yg same

TAPIIIIII...

nk add on
prawn nugget ke + cornflakes ke ;)
*sbb sahur b4 ni mkn cornflakes semangkuk steady je smpai berbuka

kalo gini melantak time sahur
kul 9.00 pown bole tahan lapar agaknyer ^_^


12 comments :

rara pinkmafia said...

aah cik fadh kalau lah masa blaja,sahur mmg meriah.sonok sgt.ala cik fadh,mkn je nasi.smpai kul 8 leh tahan.heheh

PinKy MoMMa said...

nape makan roti jer? makan lar nasi dik huhu..diet ler tu :)

cik pha said...

bezz roti ni sebab y hitam2 tuu ape erk adoi lupa!

cik fadh said...

kak rara : xmo nasi, DIET ! keh3

cik fadh said...

pinky momma : hohooo pndai btol sis ni meneka . nah awarddd !

cik fadh said...

cik pha : raisin cik pha . hehe

CintaZulaikha said...

leh tahan ke makan roti ja..kalau akak, da pening2 lalat da masuk tgh ari~~

ps: sb pnh buat time studi dlu...dugaan tol..

cik fadh said...

kak ika : hohoo xley tahan kak . kul 11 perot da bunyik sakan !

aTy _faRed~ said...

dulu mase bujang tak pernah bangun sahur..!!! ni dah kawen..terpakse rela.. huhu

BEN ASHAARI said...

Kat KPT putrajaya ? precint 5 ? ehehe.. kita sebelah menyebela je la eh.. wife ben kat KPT gak..

cik fadh said...

aty : haha kalo duk ngan PA MA pown xbgun sahur . da duk bujang ntah ape kena bangun jugak sahur . hehe

cik fadh said...

opocot ! terkejut abg ben komen . hehe

cik fadh da bg jawapan kt n3 diatas yer abg ben . huhu ;)