Pages

25 August 2011

Photo Editing Contest By Eien Razak & Dayah Jelita.

Assalamualaikum kamu-kamu semua ;)

Sementelah cik fadh xde kojerw ni, sementelah tu la jugak cik fadh di tag oleh kakak opis cik fadh iaitu madam lala untuk join contest ni . ini kali ke-2 hati terbuka tuk join contest di blog ;) harap kali ni dimurahkan rezki agar terbuka lagi hati tuk join contest2 yg lain . huk hukkk..

Syarat-syarat contest seperti berikut ;)


  1. Terbuka kepada semua blogger tak kira lelaki ataw perempuan ataw kedua-duanya sekali ~ i gegurl u !
  2. Digalakkan follow blog penganjur Dayah Jelita dan Eien Razak. Sape follow dapat samperit sebijik..hik3 ~ done darl ^_^
  3. Tulis satu entri penyertaan untuk menyertai contest ini. ~ ini dia entrynyaa ;)
  • Tajuk Entri : Photo Editing Contest By Eien Razak & Dayah Jelita.
  • Letak banner contest ini.
  • Letak gambar pilihan anda sebelum edit dan selepas edit.**
Sebelum edit ;(


Selepas Edit ;)

bru la nmpak jelas warna kulit memasing . ngeee ;)

  • Tulis sedikit penerangan tentang gambar tersebut.
gambar ni diambil semasa new year 2011 yang diraikan bersama
teman serumah . waktu ni kami baru je sebulan bekerja di UTeM .
bermulanyer kerjaya kami, dan kehidupan bujang ;)
  • Tag seorang rakan dan pastikan dia tahu dia ditag. Kalau rajin anda boleh tolong sebarkan contest ini.
mau tag Mrs Fiza kerna mereka 1family rajin photoshoot ;)
sudi2 ye kak join contest ni..
  • Linkan entri penyertaan anda ke sini dengan cara meninggalkan komen kat bawah nie..jika tidak macam mana kami nak tahu anda join contest ini kan?
    4.  Syarat-syarat gambar yang hendak diedit.**
    
  • Gambar berseorangan atau ramai dibenarkan.]
  • Boleh juga jika anda nak edit selain dari gambar manusia contohnya permandangan atau haiwan.
  • Terpulang kepada anda samada nak guna adobe photoshop, picasa, piknik, photoscape, paint dan sebagainya.
  • Wajib meletak dua keping gambar iaitu sebelum edit dan selepas edit supaya kami dapat nilai perbezaannya.

Blogger yang lain kalau nk join pown ok jer sebab die xkesah pown sape2, dorang ok jer ;) cepat2 tarikh tutup pada pukul 11.59 pm 30 september 2011 . adiah menarik menanti anda . 10 pemenang atau lebih akan terpilih !


 

4 comments :

Lynn said...

Gudluck dear..^_^

cik fadh said...

thanx lynn ;)

DaYaH JeLitA said...

thanks sudi join :)

cik fadh said...

dayah jelita : u're welcome dear ;) hope menang ! hehe