Pages

03 August 2011

shoppink sambut ramadhan ;)


Hohoiiiii xsudahhh cter sambut ramadhan ea kan . xnka bace xper, cik fadh nk cter jugak ! ngeh3 -_-

Sabtu mggu lepas bersamaan sehari selepas bufday, cik fadh ke k.l nk abiskan duit tabung . Cik fadh ni da lamer rase tak manjekan diri sendiri, beli mcm-mcm tuk diri sendiri . kebetulan sambut bufday dekat2 ramadhan + raya, xper la kiter bertolok gadai skit demi kepuasan diri sendiri kan . korang pown cm tu gak an an (smbil angkat2 kening) xper, anggap sahaja beli adiah untuk diri sendiri ;)

Tiap kali beli something even bnde tu bukanlah keperluan tetapi kemahuan, tetap nak sedapkan hati "xper, adiah tuk diri sendiri untuk bulan ni kerna gigih bekerja" ngeh3 . perghh ni bukan 2 bulan sekali terjadi tp tiap2 bulan, dan bukan la sekali dlm sbulan tapi berkali-kali dlm sebulan . jadi brape bnyak dah beli hadiah untuk diri sendiri ??? cer bilang ?  melampau diri sendiri ni tauuu !

xkire xkire xkire, shoppink tetap shoppink ! wa ade duit ka, wa xde duit ka, ini k.l wa yang PEGANG ! ehh xpasal-pasal !!! huk huk ;) 

                  

Paling sentap bile cik fadh xpat masuk Sogo sbb xde member card . ouhhh sentap sentap ! lupe nk pinjam member card tunang abg cik fadh mase dorg anta kitorg nk jln k.l hr tu . fuhhhh hanginnn gak cm ne ley lupe ntah . So, jalan2 kt jalan TAR . Rembat tudung mak, rembat 4 pasang kain untuk mak, kakak, adik n diri sendiri biar seragam di hari rayer pertama . tp da mcm kumpulan marhaban plak cik fadh tgok . xper jnji ade beli untuk mereka baju rayer hasil dari titik peluh cik fadh bekerja ;) mlm before tu pown da beli baju kurung siap penuh manik di dada . hak hak ;) da ley raye da ni ! tapi xley show off baju raye dulu, t baju raye jd xberseri . kwang kwang kwangggg...yang ini bole ^_^



G Pavi, lepak padini je dekat 1jam stengah try suar jeans smpai 5 6 helai, last2 cmpak ke dlm kotak dorang balik . hampa hampa ! cik JM jugak dpt kemeja selai ;( cik JM cool jer bile cik fadh bebel bebel xdpt itu xdapat ini . Jam da kul 6.00 petang pulakkk, kitorg mst cepat balik sbb cik JM nak balik kg jauh nunnnn di sinunnnnn...

Saat kaki melangkah untuk keluar dari pavi, terpaling terpusing terjuling pade satu boutiqe . ohooooooooo,  TERUS kawww tarik cik JM cepat2 trun escalator menuju ke itu boutiqe . ngeeeeeeeee senyum smpai ke telingaa nonn ! tadaaaaaa !

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

purse baru yeayyyy !

fuhhhh ! baru bley balik kampung dengan senang hatiii ;)))

sekian shoppink2 raye untuk kali ini .
kene tunggu gaji bulan ni plak tuk smbung shoppink raya ;)
masih bnyak yang dihajati blum ditunaikan .
laaa ni da sengkek sangat2 . 

so jadi la raye ni kan ?


8 comments :

CintaZulaikha said...

wahhh cik fadh, sakan nampak...lawo beg tuh...

cik fadh said...

kak ika : ala akak nnt sopink raye pown mst sakan jugak . ngeee

rara pinkmafia said...

purse C&K sale kan.besh2.rara ritu grab kasut for hantaran.hehehe.

cik fadh said...

kak rara : xsabar nk tgok which one shoes yg akak grab tu . kene tggu hantaran siap la gamaknyer ea ? hehe

HaNa Hani said...

amboi cik fadh..shopping sakan!
jeles neyh..hana neyh bile nak shopping plak~
^_^

keabadianchenta said...

arrr shopping jo pe ade kes an..kate kL gua pgang..wakakakaka.

cik fadh said...

hana : hehe masih bnyak mase lg nk shoppink . jgn risoo..

cik fadh said...

chenta : next temankan lagi syg shoppink ea ? hohooo..