Pages

12 September 2011

betapa bertuahnya ada kawan yang setia ;)


Hai kamu-kamu semua .
hari ni agak bz, lamer xjalan laju2 dlm opis sbb dok ileks je an..
kalo bnyak keje, cik fadh jalan mmg laju je dlm opis .
tatau kene kejar dengan ape ? dah tabiat semulajadi agaknyer .

bnyak sgt bnde nk share kt blog ni tp xpt nk luang mase btol2 .
tp ni paksa jugak update tuk simpanan sendiri dan share ngan anak cucu cicit kelak ;)

beraya bersama teman TKS ;) semua gegurl ye, sbb skola i xde teruna ..






kawan-kawan cik fadh ni kata antara ramai-ramai ni
cik fadh sorang je da bekerja .
jadi berkemungkinan cik fadh yg akan merasmikan title PUAN tu .
haha..cik fadh kate "lambat lagi weyh, tgah ikat perot kumpul duit nih"
sorg member say "siapa orang pertama kawen dulu, mmg untung, berebut2 ktorg bagi adiah"
cik fadh "aku akan kawen dulu antara korang, COMFIRM ! "

gila adiah ke gilakan suami ni ?


14 comments :

nurkaloi said...

fadh amik gmbar terkangkang hahaha

cik enul said...

eh kamu skolah TKS ek??blakang TMS tu kan???huhu...

cik fadh said...

kaloi ; mane mane ?

cik fadh said...

cik enul : haah cik enul . tks kuala pilah, belakang tms ;)

Ezzattie said...

happynya dia ada kawan2 yang setia.

zatie baru mengalami situasi yang berbeza

sudi-sudilah komen di sini
http://missezzat.blogspot.com/2011/09/perubahan-yang-drastik.html

cik enul said...

kita berjiran rupanya cik fadh....huhu..hye neighbour ...

cik fadh said...

ezzatie : tp kami xselalu bersama ;( nnt fadh view blog zatie ea..tq ;)

cik fadh said...

cik enul : skola TMS ke dlu ? tahun bile SPM ?

cik enul said...

a'ah..dr form 1 sampai form 5..hehehe...alamak..jap2... SPM tahun 2003..

rara pinkmafia said...

rara doakan cik fadh jd puan dulu jugak.hehehe

cik fadh said...

cik enul : la yke . usihhh 2003 tu cik fadh bru f1 . hik hik . muda belia dr c'enul nih..

cik fadh said...

sis rara : ouhh xmgkin la akan mendahului sis rara, sis rara akan dtg, da plan pown . cik fadh lom nmpk pape lg . hehe..

PinKy MoMMa said...

wah smua pun gigam ni..sporting la uols :)

cepat2 la pegang title puan tu..leh join club kiteorg hahaha..

cik fadh said...

pinky momma : mmg cpt je, dats why suke follow blog org kawen, n nak kawen . ngih3..