Pages

28 September 2011

da ade astro weyhhh !


yeahhh rumah setinggan sewa kami sudah pasang Astro
maju ta maju ta ?
maju la kan, kami kan baru nk hidup, baru nk merasa nikmat dunia
xgitewww ?
JAKUN, GAYAT tu xde lar, uma DATIN pown pasang astro jugak since 
cik fadh darjah 5 kaw..ape nk jakun ?
JAKUN sbb pakai duit sendiri jer lah kan . hahaha..


TAPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

bile pemandangan da clear, sedap mata memandang, CANTIK !
sambil makan buah ANGGUR dengan rakusnya...

tibe2 pemandangan jadi terbatas, xluasss, sempitttttt !

MENGAPAKAH ?

alahhhh manusia kan, mane penah puas ^_______^


*
*
*
*
*
*




tibi tu kecik plak pade pandangan cik fadh . hak hak hakkkk..

pehhh ni kumpul duit boli PlASMA atau L.E.D  plak lah yer ??


ermmm baiklahh...;)
duit tu senang je bley dapat, pe de hal kannnnnn ?

panggggggg ! 
ERKK PENGSAN !



*lupe nk snap gambo tibi version astro ;)


4 comments :

MrS. F!zA said...

baru ni lcd kitorg rosak..rupanya skirt board dia lah rosak..parah jgk lcd ni bila rosak 1 board tukena tukar..melayang rm390 selali upah..haihh.. wee..lps ni tgk tv clear lah..

mamaNoriz said...

yanggg,

klu ada rezeki tu baik amik LCD full hd..

plasma sbenarnya tv biasa mcm tv besar tu cuma dia flat dan nipis...

ia bagus utk yg ada ank kecik sbb lagi tahan lasak...

dan LED pula tak wujud lagi di malaysia yg original sepenuhnya led, yg ada skang sbnarnya lcd tpi ada lampu led...

so hati2 k...

sayang duit kan...

cik fadh said...

Mrs. Fiza : Aiyaaa mcm ne ley rosak ? darwish hentak ker ? hehe..ermm tu risk die beli tc nipis2 ni kan . ado susah xdo pown susahhh lar..

cik fadh said...

mamaNoriz : wahh bgus akak bg nasihat ni . bole jd rujukan nk beli tv nnt . tengkiu kak..love u ! ngeeee