Pages

06 September 2011

di sebalik raya menjelang ?


kan den da kobar..
eh xbek den den, kek umah kau bole la den den .
ni kt blog sopan skit yer..
haaaa kan cik fadh dah katakan kt SINI

mmg balik uma, berkecapuihh la dok ngomeh uma omak bapak kaww .
ha layan la gambar ni .
da mcm owg pindah ghumahhh dah !

sebelom...

nk ngecat la pulak pakcik suli ni . xpo layankan jo .
sobab ea, cik fadh gak yg plih wana hr tu suh cat .
igt an balik da siap sumo ea..hik hik..
cat dari pink cair ke purple cair . nak no. kod ke ?
ngadooo lak aiii..

cian cik suli . 1jam da siap cat hokeyhh . now turn daro2 plak ngomeh !

ni la bungo boli kek KK home deco yg dok berghamuk anak beranak hr tu .
lawa plak bungo ni cik fadh pilih . eh salah !

bungo dar berlambak kek uma, nk yo boli baru tu ! perempuan kannn..

beranda umah da mcm stor burok . frame pown kono turun kasi lap kilattt..

mop ghumah ko vacuum ko mmg serah kek cik suli . kami xcampur .
time amik gambar ni cik suli heran bebonar, nasib tak dikojarr ea pkai batang mop tu !

dekat jam 4 petang bru sudah . ni bukan komeh ruang tamu yo..
1 ghumah ! mmg tahap nk buko poso dahh ponattt eh !

HASILL...

*
*







settle ! boleh rayooo dah..da rayoo da pown ! erghhh

dan seperti yg dijangkakan, mmg xde masak memasak tuk berbuka puasa .
kami plan beli kt bazar dan berbuka rumah kt semban .
ckp pasal rumah kt seremban tu, lepas raya ni mmg nk open tuk bagi org sewa .
if ade readers2 yg berminat nk menyewa di seremban boleh rojerr..

tgok umah kat SINI


menu kami sekeluarga simple jer . ayam tengkorak tu kalo mkn 
ley berghamok anak beranak . ko jgn men2 ...

chow !

11 comments :

aTy _faRed~ said...

part mengemas rumah time raye paling suka..!!! cantik bunga..;)

mizzkechique said...

canteknye rumah!! suke..

cik fadh said...

kak aty : tau xpe, penat xpenat je lar tp bile tgok hasil ilang penat ;)

cik fadh said...

MK : TQ..biase jer MK..

nyda rosenin said...

rumah awak cantek ;)

cik fadh said...

nyda : haha tq ...

mamaNoriz said...

arghhh jeles,

cantik nye umah!

MrS. F!zA said...

ouh ni eh..akk tertinggal..aah lah mmg merahhhhhh..tp sgt cantik ok! agknya merah rumah fadh ni bukan yg merah terang sgt kan..mcm suam2 sikit..eh ke dlm gmbr je lain..rumah akk tu merah trg sgt..hahaha tetiba rasa panas je..muahahaha

ZaNa aDieyZa said...

cantiknya rumah.. kemas jer.. warna merah mmg cantik!! akk suka wrna merah, nmpk sentiasa hot.. hihihi

cik fadh said...

kak fiza : haah fadh bukan merah cili tp merah maroon mcm tu . tp kalo dpt hias rumah yg merah cili tu cntik kak, nak2 akak gabung dgn itam mmg naik la merah tu ...

cik fadh said...

kak zana : hehe ramai suka wana merah, dan yg suka tu pasti hot ! hehe...