Pages

14 September 2011

list blog yg WAJIB cik fadh kunjung asal ade update dr mereka ;)


 laa ni bru ade idea nk update blog .
puass memikir, salu update blog berdasarkan gambar .
kalo ade gambar terbaru, ade je nk update kan .

idea ni juz nk share blog2 yang sering cik fadh kunjungi n WAJIB kunjung
asal ade update dr mereka ;)

ekcelli cik fadh SANGAT suka bace blog blogger2 yg da kawen,
blogger yg tgah buat preparation nk engaged atau wedding pown
mmg cepat2 je cik fadh klik blog mereka .
saje nk timba ilmu selok belok persediaan perkahwinan .
bukan cik fadh yg nak kawen yer, lmbt lagi . ni timba ilmu dulu . ^_^

antara blog WAJIB kunjung adalah

















blogger2 yg popular mcm 
Ben Ashari, Cik Epal, Fatin Liyana, Yuyu Zulaikha, Irine Nadia, Nisa Kay II
n so on tu da mmg wajib jugak la view blog dorang kan .

teman-teman study dlu pown, cik fadh rajin kunjung blog dorg ;)

Setakat ni, blog2 diatas WAJIB cik fadh kunjung . suka bace blog dorg nih !
mereka ni almost da kawen, ade yg tgah buat preparation wedding n so on .
mereka baik, xsombong, ramah dan  rajin jugak komen kt blog cik fadh .

Terima Kasih diatas sokongan kamu semua .
dulu cik fadh penah putus asa nk blogging, tp sekarang ade semangat skit sbb ada kamu2 semua ;)
bajet blog kau femes larr cik fadh ? bukan, sekadar menghargai blogger yg beri kiter sokongan .

Sayang kamu semua ;)

blog lain yg cik fadh follow pown best jugak tow . jangan ade yg kecik hati yer ;)
ini juz blog feveret cik fadh . yg lain pown cik fadh kunjung jugak ;)
 
 
 

14 comments :

mizzkechique said...

eh..eh..adakah itu syaya?? malu ai.. muehe.. mekaseh dear..

cik fadh said...

MK : ye MK, its u !

Umie Artoqiemie said...

blog aku bakal blog wajib baca dak? haha

cik fadh said...

Umie : blom follow blog ummi lg . sat cik fadh jengah ;)

msredcheesecake said...

Hehe.... Ada lak nama msred...terharu pulak...malu pun ada... Tengs lil sis...

manajanjimu said...

BLOG JANGAN MACAM TV JE.... MENJADIKAN DEKORASI DAN IKLAN LEBIH UTAMA DARI ISI MATLAMAT DAN KESUDAHAN/AQIBAT/RISIKO BAGI SEBUAH KEHIDUPAN YANG KEKAL ABADI.......!

cik fadh said...

msred : hehe blog msred mmg best !

cik fadh said...

mnajanjimu : blog cik fadh xbnyak iklan sgt kan ? pengisian tu lg penting tp terpulang pade blogger tu sendiri untuk menghiasi blog masing2 kan ;)

aTy _faRed~ said...

eeehhh...ade dalam list sekali ar...[kembang hidung nih].. heheh.. mekaseh dear..:)

cik fadh said...

sis aty : blog akak best, mst masuk dlm list ! ngeee;)

Redbloodsnow said...

wahhh...akak pun tersenarai ea. terharu dow :D

cik fadh said...

redbloodsnow : opcoz dear ;)

Lissa said...

ehhhhhhhhhhhh blog kite ade skali lee. malu lah^^

Marya Hana said...

hai dear! thanks a lot.. :')