Pages

18 September 2011

studio photoshoot !


laa ni bru dpt share sbb weekend hr tu balik kg. kheeenn .
ayat kheeeen tu aku bace kt blog yg tgah panas meluap2 skang . giteewww ;)

nahhh tgok gambo group nasyid a.k.a marhaban nih .


cun tak ?

cik suli tetibe putih melepak weyhh ! hak hak...
before amik gambo ni, cina tu suh touch up .
jadi kami anak beranak kua an pedak powder memasing .
bapak cik fadh hulur muke weyhh mintak touch up skit . huk huk .

kalo tgok gmbar real, mmg real muka tepung komak . haha

abg cik fadh tu pkai kulit tipu ! die itam ekcelli !
haaa jaat giler cik fadh ngutuk !

xpe, die xbce blog cik fadh ni .
kalo die bace, mmg abis die hempuk cik fadh pkai lengan die
pengsan ! xpown kepit pale cik fadh kt ketiak die, 
biol 3minggu !


6 comments :

ZaNa aDieyZa said...

cantiknya gambar ni.. baju pun mmg cun habis!!! besarkan gambar ni then letak kat ruang tamu.. sure cantik kan!

cik fadh said...

ermm mmg cuci size besar penoh dinding rumah pown . hik hik . tggal nk beli frame dan gantung jer..

PinKy MoMMa said...

wah very da dondon togetha ni :)
ramai rupanyer puteri dalam family dia..sorang je tunggal lelaki eh dik..

cik fadh said...

Pinky Momma : haah sis, tu la sorg laki, 3 puteri dok la bergembat je kojernyew . haha

aTy _faRed~ said...

comel..;).. lame tak pakai satu set macam ni..:)

cik fadh said...

sis aty : nnt da ade baby bole pkai set ;)