Pages

29 September 2011

tolong bg idea boleh ?


minggu depan...


 nmpak x jadual pergerakan kaler peace tu . bos tadakkkk 1 week !
pergi kursus pulokkkk . ngeeeee xsuke ekcelli
sebab bile bos tadak, kerja pown kurang . PA ni buat kerja bergantung kepada bos kan kan..
jadi apa mau buat ?
tertonggok di kerusi paling hujung dalam opis nih mmg ouhhhh sadissss ;(
nk gossip pown kene jerit2, nk kacau owg sebelah buat keje, xde plak meja kt sebelah ni .
huk huk huk...

so give me some idea what i want to do for da whole week ;)

1) cuti seminggu jugak ! - ish sayang cuti lahh..

2) Xpayah cuti, sayangkan cuti tu, buat keje mcm biasa . key-in surat, update schedule !

kalo bnyak surat ok lar, ni kalo selai je sehari ? -___-

3) berfesbukinggg

bos ade pown kadang on jgk fesbuk ni, 
tapi TAU X bahawa fesbuk ni membosankan !

4) buat filling

rasenyer setakat ni filling aku lengkap dah kot..no no no !

5) berblogging + blogwalking

everyday pown buat . ni xkn miss ! i love blogging !!

6) Jahit manik baju ?

*ikhsan cik google .
hotakkkk die . igt opis ni cik fadh punya ! -____-

huhhhhh...nk buat ape ek ?

tapi aku rase the best to do is blogging n blogwalking .
comfirm ! so weekend ni kumpul idea sebanyak yg mungkin
tuk update blog paling kurang 7x setiap hari .
wahhhh melampauuu kan . hik hik .

xde lah, kiter buat lah keje mcm biase kan . mintak kerja kt kakak2 opis ke .
kalo dorang mintak tolong, nahhh padang bola cik fadh hulurkan . rajin ta rajin ta ?
tolong la takat mane mampu . xmampu masuk bilik tidooo zZzZZZZZZz..
gitewww ? eh mustahil cik fadh gitewww ! 

xcaye meh tgok muke pekerja rajin dan cemerlang ;) *prasan !


ouhh yer, hari ni cik fadh pkai tudung 4 segi .
slalu shawl lilit2 bagai kan .

sekali sekala pakai tudung ni, comel plak . eh !

ngeeeeee .... bye !


nota : hari ni half day, nk balik kg. jmpe Dato' dan Datin tercinta ;) 


13 comments :

nurkaloi said...

comel ker?? hahaha
ok ! balik kg yeayy !!

ZaNa aDieyZa said...

meh dtg office akk tolong buat keje akk.. boleh x? hihihi

xpun, tlg blogwalking untuk akk.. hihihi

bestnya bila boss cuti lama kan!!

aTy _faRed~ said...

dulu2 mase jadi PA..kalau bos takde..tetap tak ley rehat... tak ley gi cuti pon.. sebab die akan selalu kol tanye pasal no tipon..tolong setel keje yg die ley foward2 jer pakai mssg..buat itu dan ini... die tak de tetap rase macam die depan mate...huhu...[hari ni pon saye pakai tudung bawal..lame tak pakai..!!]:)

cik fadh said...

kaloi : 2jam lulus . bestnyer smpai awal kt uma . hoho !

cik fadh said...

kak adiyeza : blogwalking tuk akak pasti BOLEH ! hehe

cik fadh said...

kak aty : larrr cm tu ker , hehe fadh xde plak mcm tu . tp kalo die outstation oversea baru die tggalkan fon die tuk kol die if ade urgent . kalo x, dok diam kt opis . hehe

MrS. F!zA said...

hihihi..bestlah bos tkde..kwn akak PA lg suka bos tkde..hahaha

Natasha Farina Arifin said...

untunglaaa bos takde.....

PinKy MoMMa said...

tak pe nanti boss bawak balik keje banyak banyak pas balik dari kursus dik..kompem tak boring hehe..

memang FB membuhsankan huhu..nasib ada blog ngeeee

cik fadh said...

Mrs. Fiza & Kak Natasha : best tp xselesa plak dok kt opis ni goyang kaki . hehe

cik fadh said...

Pinky Momma : hik hik bos g kursus mane ade bawak balik keje, paling tidak pown buat claim die je nnt . kih kih kih..

wahida said...

bosan ye bos tak de..kalau aku, bos tak de la aku heaven...hehe...


susah2 tak tau nak buat apa, pegi tido je la...haha!!

cik fadh said...

sis wahida : takotttt lar nk tido kak..