Pages

04 October 2011

2nd interview : berjuang untuk status TETAP pulak ;)


Assalamualaikum kamu-kamu semua ;)  waaaaa hari ni cik fadh GIGIH bekerja uols tau ? bos xde tp cik fadh GAGAH mencari kerja . rajin kan ? tolong puji rajin sbb bos xkn puji sbb die xnampak, korang puji pown da bole buat cik fadh kembang kempis dok kt kosiii ni haaa..

      

Fail mesyuarat makin melambak atas meja . Tiap kali meeting wajib ade fail, so kalo da tiap2 hari 2-3 meeting, cer bayangkan ? dulu da kemas sekali, beberapa bulan kemudian die akan menimbun semula . jadi time bos xde lamer ni mmg cik fadh suka kemas ape yg ptot . Fail2 ni pown ekcelli xley men sumbat2 je kt mane bole sumbat, pape sumer kena key-in dan buat list, so bile bos nk guna kiter Ctr-F (bajet celik IT) dlm list, then da tau mane diamnyer kaaannnnn ? xde la menggelabah mencari nanti ritee ?

fullstop ! (xpaya bajet ko pekerja rajin sedunia..sob sob sob)

ermmm da petang2 ni, lom sempat abis key-in surat, dtg lar sampul surat kandungannyer gini ;)


Kehadapan saudari Nur fadhliyana binti Rosli yang amat UTeM kasihi,

Sukacita dengan debar di dada saudarilahhh, kami ingin menemuduga saudari untuk yg kedua kalinya untuk jawatan Setiausaha Pejabat Gred N27 . Jadi sudikah saudari ???

Jika sudi, sila hadir temuduga pada 13 Oktober 2011 untuk SESI SATU yer saudari . Saudari memang kami dahulukan sebab saudari nampak lebih BERANI pada pandangan mata UTeM . Semoga kehadiran saudari akan memeriahkan suasana temuduga yang penuh DEBARAN itu nanti .


hik hik hik . mampuihhh kalo org UTeM baco nih ! ekcelli nk hilang debar di dada sajooo . sila jangan masukkan ke dalam prestasi tahunan saya ;) saya takot ;(


Jadi, rakan-rakan blogger sekalian, sila doakan cik fadh dapat memenangi hati penemu duga tersebut . Mane tau rezeki cik fadh nak dpt status TETAP kan . Doakan cik fadh yer ;)

nota kaki : bolehkah saya memenangi hati Pendaftar yg hari2 tgok muke saya kt opis muka saya senyum memanjang bile pandang PC ? boleh kah ? boleh !!! yakin BOLEH ! Pendaftar yg hari2 sy jumpa dan kadang2 jd s/u sementara die ini lah akan menemuduga saya nanti ! serius WA CUAKKK MAA !


16 comments :

Chenta Hati said...

nasib baik ko dah delete dah post kat fb hari tu kan?? kan kan??? baik ko berterima kasih pada akak

nurkaloi said...

terbaik !!!!
tahniah n gud luck gendut hahaha

cik fadh said...

kak chenta : haha terima kasih kakak ;) sila doakan fadh yer kak . cuak nih !

cik fadh said...

kaloi : gud luck dekat kaloi BULAT sekali . semoga kaloi BULAT berjaya ;)

keabadianchenta said...

gud luck manje syg..mge kali ni manje berjaya ye manje..
doa abg sntia bersama manje..:-)

CIK JATT said...

good luck cik fadh!

cerita best said...

NICE BLOG...TQ SBB MSUK BLOG PAKJOE..NNT PAKJOE AKAN LETAK LG TIP2 PASAL BLOG SABAR YE

cik fadh said...

cik jatt : thanx q sis ;)

cik fadh said...

baek pakjoe ;) truskan berblogging..caiyokk pkjoe !

mamaNoriz said...

all d best fadh!

u can do it!

selawat byk2 k..

mizzkechique said...

gud luck..nt dh berjaya, lanje eskem eh.. hehehe

cik fadh said...

mama Noriz dan MK : tq kakak2 sayang . hopefully fadh berjaya ;) t fadh blanje semua blogger mkn aeskem..hik hik

PinKy MoMMa said...

all da best adik...jgn nebes eh :)
akak doakan yg terbaik! go adik go!

cik fadh said...

pinky Momma : tengkiu mama ! love u larhhh ! muahhhx . hehe over plak an..

farhanasalime said...

nice and good luck fadh!

Asmara said...

good luck! hari2 en hasan tengok sure dia bagi. hehe..