Pages

13 October 2011

2nd interview : berjuang untuk status TETAP pulak ;) :selesaiiiii...


alhmdulillah, seperti semua sedia maklum (perghh ayat retiss)
cik fadh telah menghadiri interview untuk jawatan tetap semalam .

kami kontrak di situ ade 11 orang,
so 11 calon dalam, lebey kurang belas2 jugak calon luar . saingan amat sengit !

tuk jawatan tetap mgkin die akan pilih dr calon dalam, wallahualam..
kontrak untuk calon luar .

kami calon dalam mmg havoc sgt, pantang jumpa . nek segan plak dengan calon luar .
mereka pandang jer, tp almost junior kami dr poli pd jugak ;)





NYAWAku....

ermm so far ok, cume terkilan sebab terhad sgt untuk bercakap memandangkan kami masuk serami 6 orang (1st sesion) . then baru 5 org 5 org masuk untuk ditemuduga .

tak tau lah ape yg dijawab oleh cik fadh n kawan2 smpai berdebat panas . hohooo..
lamer jugak la kitorg punyer sesi, dekat 35 minit mcm tu .
sesi len 20 minit da settle . 

hope ape yg kami rapik2kan dalam temuduga tu ade point yg bolet diterima panel .
pade cik fadh, temuduga ni mcm asal ada jer .
mgkin keputusan lebih bergantung kepada surat perakuan/ komen2 bos kiter seminggu sebelum temuduga .

ape la yang bos cik fadh komen pasal cik fadh ek ??

dengarnyer macan "amat baik" wakakaka prasan !!

hope ade la rezeki dapat tetap ni, tapi kalo xde, xpe mgkin ade rezeki dilain hari kannn..
taun depan waran tetap dah xbeku lagi dah, untung2 dapat serap trus semuanyakan .
insyaAllah...




nota kaki : hari2 berdebar bile dpt surat, takot2 surat "sukacita" atau "dukacita"
wuaaaaaaaaaa !


16 comments :

e k i n ♥ y u s r i said...

ekin pon ngah tngu tetap nie
huhuhuhu

cik fadh said...

sis ekin kontrak ker ? x kan ? akak tggu comfirmation tetap la yer..

mizzkechique said...

gud luck!!

Asmara said...

Amin.. mudah2an berjaya. :D

Zana Adieyza said...

akk doakan cik fadh dpt surat 'sukacita" yer..

aTy _faRed~ said...

doakan semoge dipemudahkan segale.. lulus nanti ley belanje eskrim ek..;p

nurkaloi said...

alhmdllah~~~

cik fadh said...

terima kasih semua kerna mendoakan cik fadh (bajet retis lagik) haha..
jika murah rezaki cik fadh, pasti cik fadh blanje aeskem..hohoo...

mamaNoriz said...

oh, skang kontrak ek...

sian nyeee


tmpat akak pun ramai kontrak lagi..
rugi kan sbb tak kira utk layak dpt pencen 50% tu nanti...

semoag berjaya...
solat hajat dan selawat byk2 k :)

cik fadh said...

mamaNoriz : ermm tu lar..so ni mmg berjuang abis abisan lar..hehe

PinKy MoMMa said...

dik akak doakan dik..insyaAllah..
mana tau ada rzeki nak kawin huhu..ada kena ngena tak hahaha

cik fadh said...

pinkymomma : haha opcoz ade kene ngena kak . fadh nk kawen jugakkkk..hohoooo..

keabadianchenta said...

sbr lah manje..doa2 bnyk2
pe pun kptsn trme lah ye
allah lbey mgetahui pe yg tbek utk hmba2nye.stp pe yg dtg adalah yg tbek utk kita..

MrS. F!zA said...

fadh ouh fadh..fadh keje kt pejabat mna?mmg lantikan jd kontrak dlu eh..lps tu bru jd tetap?

cik fadh said...

Mrs. Fiza : fadh keje kt UTeM kak . skang kan JPA tgah bekukan perjawatan, so sumer pekerja baru masuk lantikan kontrak dlu .

CXopportunities said...

cik fadh, cx ade inbox dkt fb cik fadh, cx hrp sgt cik fadh blh tlg cx. terima kasih in advanced cik fadh