Pages

20 October 2011

Hari Ulangtahun Dato' Datin saya !


wuuuu da petang baru ley wish besday ma cik fadh kt sini .

pepagi kol sampai 2x tapi tak berangkat-angkat . 
wahhh ini xbagun lagi ke ape ?
nk kata balas tido pg terengganu tgok n9 vs t-team
semalam da rehat seharian dah , nasib n9 monang mak apak oiii .
kalo x sio-sio jalan jauh semato-mato tgok aksi nogori tu haaa..all da best n9 !

ok lets wish besday merekaaa...

20.10.2011

cantik tarikk tu sgt cantik kan .
maka pade angka itu datin sudah menjangkau umur 51 tahun, lagi 5 taun yo nk pencen . kikiki

my dad besday kelmarin marin tapi xbekesempatan update blog .
ini ulangtahun my dad yg ke-52 . tarikh besday my dad lagi cantik tow !

09.10.11

haaaa cantik kaannnn ?

abang cik fadh yg sulong plak besday dia pada tarikh ini :

01.10.2011

so mereka-mereka ni adalah insang paling tua di dalam family cik fadh .
jaral besday mereka hanya 9-10 hari saja .

setakat ni blum ade celebrate besday mereka besar-besaran .
igt nk balik dis week belik kek besar-besar untuk celebrate mereka tapi ade tuntutan kerja pulak .
xpe mybe next time .

for my dad, my mom n my brother :

"Selamat Hari Ulangtahun . Semoga kamu semua sentiasa dibawah lindung Allah s.w.t, dicucuri rahmat, dipanjnagkan umur, diberi kesihatan yang baik, di murahkan rezeki dan semoga hidup kalian semua sentiasa harmoni dan bahagia di kelilingi insan tersayang, insyaAllah"

nahhh kek ! sedapnyerrrr...


dato' datin cik fadh ;)


cer polukkk skitm bru romantikkk . montang2 masing2 da cecah angka 50-an
sombong ek ! kikikiki...


7 comments :

e k i n ♥ y u s r i said...

happy besday!

nurkaloi said...

epi bfday mak ! hehe
ko kek nak hebat jerk kann
sila buat laaaa deyyy

mizzkechique said...

epi anibeseri dato' n datin.. hehehe

Zana Adieyza said...

happy birthday dato' & datin.. semoga trs dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki..

cik fadh org n9 gak eh?

cik fadh said...

tq all's ;)

kak zana : haah fadh org n9 kek kolo pilah .. ngeee

diana said...

dah plan nak bagi hadiah apa??:p

cik fadh said...

diana : ermm not yet, but tgah mencari2..