Pages

20 October 2011

Kasut Kerajaan


kikiki tajuk letops2, moga dpt keyword "kerajaan" tu .

hohooo..

 Tuk sesape yg berkhidmat dalam kerajaan korang mesti ade mase2 kene pkai kasut tutup penuh kan n kaler kene gelap2 skit .
cik fadh mmg xminat sebenarnyer pakai kasut version kerajaan ni sbbnyerr
rase kaki mcm terpengapppp, pastu mst melecet kt tulang belakang tumit kaki tu . sakit taaaaauuuu !

tapi disebabkan tugas n komitmen untuk majlis konvokesyen ini
telah memaksa cik fadh memakai kasut kerajaan ni sbb takot pegawai atasan tegur masa kiter usher vip nnt .
nampak xsopan plak kalo jari jemari tu terjulur-julur keluarkan,
kang kalo da kene tegur org istana, xmerah padam muke kauu nokkk ? tamo tamoo...

so semalam cik fadh jenjalan jusco nk rembat lah 1 kasut kerajaan .
nahhhhhh tu diaaa pilihan kalbuuu..

rembat G Davin kt Carlo Rino . ade sale 50%, mmg kene gaya lar tu . tgah save budget gegiler ni ;)
i like getah keliling kasut tu..


hak hakkk lawak lahhhh ! mcm mane cik fadh bole berkenan kek kasut ni ontah lar..

sebenarnyer terlalu desperate tuk cari kasut, so bile sarung kasut ni rase mcm soft je tu yg rembat je tuh . ni kalo Datin tau cik fadh beli kasut mcm ni, maun die perli abiss .

tapi i suke la kasut ni, simple jer :)

jadi lar daripada xde langsung kaaannnnn..so mari berkhidmat untuk kerajaan ! yeayyy !

k la, nk g raptai kt dewan besar . tata uolsss ;)


11 comments :

e k i n ♥ y u s r i said...

kene pkai kasut cm2 ke?
hehe

mamaNoriz said...

ewah, bergaya sakan nak jadi usher ek...

kasut dah cantik so jln catwalk tau!

hihihi

aTy _faRed~ said...

saye pakai sekali jer kasut ni..mase konvo dolu2 ar..lepas tu sye simpan.. dolu2 tak de mudah.my.. kalau tak dah lame saye jual balik..huhu

cik fadh said...

Sis ekin : haah tu la gaya kasut kene pakai sbb TYT jd tetamu kn..

rara pinkmafia said...

rara g opis pakai selipar je.hehehe

Zana Adieyza said...

2 thn keje govt, akk ada 2 jer kasut bertutup.. hahahahha.. tu pun mcm x pernah pakai jer.. x selesa!!!

akk suka beli yg muncung depan tajam..agak2 ada yg ganggu, akk baling je kasut muncung tajam tu.. ahahhahha

cik fadh said...

mamaNoriz : haha sekali dok berlonggok kt tepi je nnt .

sis aty : zaman konvo dulu pown fadh beli kasut tp pakai sekali konvo tu je lar..pastu xpakai2 lagi, xselesa..

cik fadh said...

sis rara : wahhh lepakk btol pkai selipar..haha

kak zana : mmg xselesa kak, tp nk bt mcm mane . muncong tajam tu wajib. hehe

ayanuts said...

saya kalau pkai kst mc ni msti kaki melecet

cik fadh said...

hhaha mmg wajib mecet kalo pkai kasut tutup kan .

thanx view my blog;)

MrS. F!zA said...

kasut kerajaan?tkthn akk tau..hahaha..dlu2 msa mula2 keje akk mmg kasut berttup je..dh terbiasa gi kelas dlu2..skrg dh lama kerja pakai sandle je senang nk seret2..