Pages

05 October 2011

kemudahan telefon gabakk ada, gunalah kannnn...


Selamat petang kakak-kakak semua ;) wahhh bajet muda belia la nk pggil semua org kakak ni ha ? abang mgkin kurang la kot . hari-hari mcm ni lah kan, da petang baru la ade idea nak update blog . idea mmg kurang kalo xde pape event pasal kehidupan . hari2 ade yg berlaku, ade yang pahit ade yg manis tp xsmua kiter wajib share sebagai contoh cter manis : cik JM anta burger kul 11 malam sbb cik fadh kebuloqqq . contoh cter pahit : hari ni ko makan cekelat, pastu ko tercekik cekelat tu .  eh kann da tercerita..alahaaiiii.. hik hik..nk cter pown ok whatt..i setia membaca tow ;)

Hari ni da petang2 skit tibe2 dtg mood nk D.I.Y phone gabak ni . Mula2 xbape faham nk setting2 die, so setting tuk display nama2 penting je . Sebenarnya banyak lagi button kosong bole guna, cuma malas nk setting a.k.a xmahir . Trus mintak member yg da pndai pkai phone gabak ni ajar .


haa see bnyak button bole guna tuk setting ext. orang lain tapi da 10 bulan keje baru nk guna . ^____^

beberapa minit kemudian

*

*

*

*

*

*

*

*


haa kejap je da penuh nama orang, siap warna-warni lagi kau . meriahhh !
pasni comfirm cik fadh xhapall dahhh no. org sbb maen tekan je kan .

sebelum ni, even masih baru2 lagi kt sini, cik fadh da bole jd operator telefon
semua no. hafal je kalo org tnye . hik hik..

telefon bos pown cik fadh buatkan sekali .
harap bos ok jer dengan warna2 yg dok meriah bagai tu .

pas ni xde la

"hello, fadh sambungkan saya ke En. bla bla bla "

ha kaaan, bos salu suh sambung sebab dia xhafal lettew, 
ni sy da buatkan harap bole memudahkan dan membantu bos ;)


nota kaki : ermm agak2 biler lar boleh merasa lengkong coklat cik JM janji nk buatkan tu kan ??


10 comments :

nurkaloi said...

hahah nme aku harus ade kaannn


tp aku takde fon ni bai eghh

cik fadh said...

ksian kauu . tapi ape aku bole bantu, xkan nak bagi phone gabak aku kt kau, da lawa ni babe, sayang ! hahahaha

rara pinkmafia said...

hello cik fadh,sile sambung kan talian ke tunang rara.hehehe

keabadianchenta said...

lenkong tu nt tnggu abg msk dpur lu ye manje... :-)

cik fadh said...

sis rara : haha bole sy tau no. tunang sis rara bape ? kejap je sy ley sambungkan nnt . hik hik..

cik fadh said...

chenta : halahhhh bukan hari2 pown abg masok dapur ke ? kalo x, xkn abis nasi dlm periuk tu . haha

Zana Adieyza said...

lps ni boss dh x panggil cik fadh selalu.. dia dh boleh call sendiri kan.. leh la cik fadh blogwalking lebih.. hahaha.. tetiba lak kan..

cik fadh said...

kak zana : haha tepat jangkaan akak . huk huk . tp kalo bos ade, susah nk rileks sgt blogwalking, hati tu cemas je manjang..

aTy _faRed~ said...

saye pon tak reti gune tipon ni kat opis..tau jawap n dail tekan2 nombor jer.. huhu

cik fadh said...

kak aty : nk fadh bt tutorial x ? hik hik..