Pages

05 October 2011

Kes Jamban Duduk !


cik fadh xsanggup share email ni tapi 
kene share jugak for those yg blum pernah tengok kes ni supaya
boleh dijadikan pengajaran untuk kamu-kamu semua
termasuklah diri cik fadh sendiri yg mmg rajin jadikan jamban duduk
ke jamban cangkung yakni mencangkung diatas jamban duduk !

geli nk duduk atas jamban duduk tu kan ?
even jamban tu kt umah ko sendirik . siyes geli !
ni kan jamban kt tandas awam, sumpah xkn guna jamban duduk . iyekkk !

tapi ade bahananyer dan risiko2 sadiss korang kena
TAMPAL dalam pale otak korang termasuk gam gajah kt otak cik fadh sendirik .

nahhhhh bile seramik a.k.a jamba duduk xdapat tampung beban badan korang

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*


bnyak lagi gambar, tapi cik fadh share satu jer .
takot korang mual plak tengok sbb cik fadh sendiri xsanggup tengok .


so pengajarannya, 

* kalo rasa mmg jijik nk guna jamban duduk, lapik la dengan tisu kt area kawasan nk kene duduk tu .
* xpown, cari toilet laen yg ade jamban cangkung . tggu kejap xsalah kann..
*xpown, cangkung kt lantai jer . hak hak .

kalo xde inisiatif lain lagi dah, dan korang pown da xtahan sgt dah



better uols korek tanah je senang !


4 comments :

nurkaloi said...

EUWWWWW
takut !!!!!!!!!!!!
hahah lapik ngan tisu tu memang harus laa kaann
tp lau kasik cangkung kat bwh punn aku slalu wat hahaha

cik fadh said...

haha cangkung tu lg heaven kan kan . opssss sensoredd !

mamaNoriz said...

penah dpt email ni dulu...

eeeee, mmg fobia la...

gambo ni betul2 menganggu minda...

huhu

cik fadh said...

mama Noriz : sebagai peringatan kepada kiter kan..