Pages

12 October 2011

nebesss nebesss, nervous lah !


huhhh seharian dok rileks badan
tapi dalam pale otak xya cakap lar cm ner serabutnyer .

mcm nk pecahhh jer, tp tahap pecah ni xley kalahkan prasaan pecahhh
mase ngadap 1st interview dulu .

igt itu lar pertama, itulah terakhir kalinya
tp nk buat mcm mane, jawatan yang ada skang hanya kontrak .
nk diserapkan ke tetap wajib lah kene interview lagi kan .

agak2 la pe je soalan dorang nak tnya ek ?
misi, visi tu tnya ker ? mgkin xla kot . cer ko tnyer org keje tetap yg 2 3 tahun tu
hapal ke misi visi ? haram jadahnyer la cik fadh rase jadi inikan yg da keje dekat 10 20 tahun khennnn..
panel interview pown xpasti agaknyer . 

heheee...^__^

cik fadh rase kannnn soklan ni pasti die tnyer larrr sbb da tnye experience org len

"apakah penambahbaikan yang awak rasakan perlu dlm kerja sebagai setiausaha ini?"

jawapan adalah seperti berikut :

bla bla bla bla blaaaaaa esok je cik fadh bebelkan yer . ekcelli masih mencari idea yg bernas nih..

korang ade idea x ? share plish..

bantu lah saya bantu lah saya ;( xnak bantu, doakan saja sudah cukup .

buku nota cik fadh ni ntah ape cik fadh coretkan ntah, segala2 kt laman web UTeM dicatitnya .
sekali xde tnye langsung . perghhh haruuuuu jer..

caiyokkkkkkk !


14 comments :

nurkaloi said...

hahaha weyh t dye tanye alamat boss awak per?
ade tak ?
hahah

e k i n ♥ y u s r i said...

good luck
insyaallah ok

PinKy MoMMa said...

jangan stress dik tenang jer ;)
dah siap spot soalan tak tahan kan hahaa..alamak diluar bidang akak pulak nak tlg kasi jawapan..

apa pun all da best! ingat tenang slalu eh..baru muka nampak cool ;)

MrS. F!zA said...

interview utk apa ni fadh?

.ciknoey. said...

ko jwb ikut experience la..goreng ckup2..
kalo die tanye fakta mmg ta bole goreng la..
wt preparation.
btw gudluck !

rara pinkmafia said...

cahiyok2! ehehehe

cik fadh said...

kaloi : babe aku hafal segala2 tntang bos aku termasuk alamat umah kg . wakakakakakak !

cik fadh said...

sis ekin dan pinkyMomma : TQ sis ;) doa harap cool saje ngadap esok..

cik fadh said...

Mrs.Fiza : tuk jawatan tetap plak kak, skang fadh kontrak .

cik fadh said...

cik noey : insyaAllah aku akan membebel seperti mane ko kenal aku . idea mmg BOOM khennnn..haha

cik fadh said...

sis rara : TQ dear ;)

keabadianchenta said...

dio tnye sape name bos anda...name penuh?pe yg kamoo dpt dari berapa thun kmoo kerja kt sini...
blikan sebab2 knpe kamoo layak dlm jwtn ini berbanding yg laen...

pape pun gud luck ye manje..doa sentiasa bersama mu dear...ermmmmuuaaaahhhhh sayang ea sgt2...

nyda rosenin said...

good luck cik fadh!

cik fadh said...

chenta : haha pepandai jer die ni . neways TQ dear ;)

nyda : TQ darlings ! ngee...