Pages

11 October 2011

something yg menarik di Jonker Walk


dulu mase g Jonker Walk juz lalu je gerai ni, singgah dan tengok2 je punuh minat
tp xbuat pown..

tp kali ni singgah dan try . sgt comel n memberi idea untuk hari "mendatang" .
sape yg g Jonker Walk mst prasan uncle dan auntie yg sgt sopan santun budi bicara ni ewahhhhh..
eh ! da kenapa kauuu kiah ?? hik hik..

ermm let's see this Uncle & Auntie punya kreativiti !

*

*

*

*

*


cik fadh try keychain dulu . comel kan doodle tu ?
Auntie tu xfaham style tudung yg kitorg nk, time tu plak masing2 pakai belit2,
Auntie tu bole lukis atas kertas pkai shawl belit2 jugak
tapi kami nak memudahkan, kami juz ckp "auntie lukis cartoon pkai tudung bla bla bla jer"
ok die paham then lakar atas kertas . kami tunjuk ibu jari gooooooD !


Auntie lukis gambar, Uncle tulis name..

nape Atyn Dan Fadh jer ?

sbb ekcelli nk bg mcm gift2 giteww ler kt si atyn ni
sbb kelmarin bg cik fadh kek SR ;) 

ni kire balas gift lerr..ngeeee;) so jeles melihat cik atyn ade keychain cenggituu,
cik fadh pown nk bt jugak .

murah je weyhh . dua keychain tu RM7 sajooo !

bnyak lagi barang2 len dorg ley buat . Bekas hp, bekas make-up, wallet, dan bantal pown adoo .
mst cute kan dpt bantal ade tulis2 nama kiter siap cartoon2 comel .


ok sekian saja, sape yg teringin bole mintak kt cik fadh ;)
*wahhh bajet kaya nk bg semua org ^^




8 comments :

e k i n ♥ y u s r i said...

comel

cik fadh said...

TQ ;)

mamaNoriz said...

letak la harga dia fadh..

nak donlod free tu tgok di -
http://jieazzmovie.net/

rara pinkmafia said...

nice,untuk akk xde ke?hehehe

cik fadh said...

mamaNoriz : harga ape kak ? akak nk fadh belikan ker ? hehe..

cik fadh said...

sis rara : akak nak ? bg gift kawen lar nak ? haha

MrS. F!zA said...

mak aihh comelnya doodles kt keychain tu fadh

cik fadh said...

Mrs Fiza : akak pown nak ? bole bole..(adoiii bankrap mak) haha !