Pages

10 October 2011

weekend ; jimba dan claim ^___^


cter da basi tapi bru teringat plak bile tgok pic kt fon .
"eh ni lom masok blog lagi" *wajib ea masuk blog ? haha

kisah kami 1 rumah tak tau mane nk jimba memalam sabtu ni kan..
after beli adiah tuk wedding member PA UTeM
*pic kendian cik fadh kongsi ea

kami pown cabot lari ker Jonker Walk 

cik fadh cik atyn

mereka ber'3 cik syeeda keding, cik jane bulat & cik atyn buncit ;)

muka kami mcm lebey kurang kan ? tp kalo real xdo lahhh..
hik hik, she is jane bulat ! i xbulat..hahaha

we all again !

sgt2 COMEL nk MAMP ! rase nk culik je budak bijak ni .
bile kitorg tgok die, die mmg bt muncung mcm tu agak lamerr, rase mcm patung machine plak .

see ! comel kan . die terkejut plak tgok org buat muncung lgi besar dr die . haha !
2x kitorg jumpa dak comel ni, odw balik pown singgah nk jmpe die .
she say "tatak, papai" so cuteeee !!!! 

odw ke tmpat parking, jumpa manusia ni . bapakkkk ar !

jane gatal pegang t*t*k die !


lengang dah pownnn ;)

itu saja jimba2 minggu ini bersama teman sebumbung ^^

ahad, cik fadh trun k.l dgn cik JM ade hal .
smpai uma around 11.30 p.m, ouh sgt sadisss .
xpe demi mase depan kami jugak, so kene berkorban skit ;)
maybe after dis, we all akn selalu ulang alik k.l untuk "ini" .


nota kaki : malam td claim tido dr jam 10 mlm, bgun pagi td sgt PUASS MATA ;)


8 comments :

rara pinkmafia said...

wahhhh comel nya budak tu buat pouttttt.heheheh

nurkaloi said...

after ni boleyh laa aku ikut naik kl sekali hahaha kaannn gendut ??

eghhhh ~__~'

cik fadh said...

sis rara : comel kan...cute gilakk !

cik fadh said...

kaloi : boley, mari kaya secara berjemaah ;)

mizzkechique said...

alorrr, kiutnye moncong dia..

mamaNoriz said...

happening ek Jonker Walk ni...

teringin nak gi tapi ntah bila la dapat...

wah, budak cute tu ada harapan jadi blogger tegar sbb pandai gedix... hahaha

cik fadh said...

MK : hehe jgn jeles !

cik fadh said...

mama Noriz : akak duk mane ? nk g ajak sy ea..hehe