Pages

02 October 2011

workstation di kala bulan madu


perghhh tittle xmenahan kannnn..
tgah syok2 BW sana sini, komen sana sini
dan dan tgok jam da kul 12.30tgahari kan !

BAGUS ! xterasa bosan sgt nmpaknyer hari ni . mase berlalu seiring dengan
tetikus ku menari menerjah blog2 orang .

meja cik fadh ? ehh td bnyak surat nk kene key-in tow..
sharp jam 9.00 pagi suda beress clean & clear..

look !


ekcelli cik fadh jenis xsuke meja berserabut even keje banyak sekali PUNNN lah PUNNN .
bile bnyak sgt bende atas meja dengan segala surat atau fail
mmg cepat je nk bereskan sumer kasi licin balik meja .
kalo mood malas + stress, lantak la meja rupa ape pown . malas ! hik hik..

bos pown prasan agaknyer, meja cik fadh ni kosong je memanjang
xde keje ke ape PA aku ni, elok naa goyang kaki yer ?

"mahappp ler bos, ade keje sy selesaikan dlu . xde kojerw mmg licin ler mejanyer..huk huk..
meja bos tu pown siap la sy kemas esok memandangkan bos xde seminggu kan .
semakk nor sy tgok ! " 

bole jawab gitewww ?

sumpah " tak berani mak !"

*
*
*
*

mak da mule bosan ni..

hari ni cik fadh malas pakai shawl, malas pakai tudung bawal .
pakai sarung "muke sibijik mcm MAK orang" semangkuk dagu !

abg opis (abg raja) lalu meja fadh tadi...

"eh, awak nampak pucat lar"

die tgok lame dalam pelbagai posing

"mata awak lebam, muke selalu berseri tapi hari ni pucat, xde seri"

dalam hati cik fadh jawab

"aku baru pas balik tandas, pepaham la berpeluh2 meneran"

erghhhhhhh ! trus tgok cermin.. "ok mata memang mcm panda !"

mgkin mimpi cuak jawab exam malam td kot .

masalahnyer exam tang mana plak dtgnyer ?

erghhhhhhh !


2 comments :

nurkaloi said...

AWAK SUKE LAA KAT AWAK

hahahaha hari ni aku pun honey moOn hehe sila bg tips meja bersih
aku sampai takde space nak letak barang hahahahahaa smpai cmpak fail bawah kaki eghhhh

cik fadh said...

haha suka dekat awak jugerr ! marilah sy ajar awak care nak kemas meja . sediakan 1 kotak besar sebelah anda, campakkan segala perihal xguna ke dalam itu, tggalkan telefon dan PC shaja . bru heaven bebeh !