Pages

01 November 2011

baek balas tag cepat sebelum dpt triple tag . haha !


tgok sana sini mcm da kene virus eleven tag larh  kan kan ? pasan x pasan x ? cik fadh pown da kene virus ni ekceli, hr tu nur kamalia tag, hr ni akak salina a.k.a teratak hati plak tag . adoiiiii ! bnyak na soklan nk kne jawab, then kene create plak soklan bg kt owg . xpe i try my best to answer all da question n make 11 question for those who want to answer my question, no tag tag bole x ? kikiki..

undang-undang tag ini ialah :

1. You must post these rules
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create 11 new questions for the people you tagged to answer.
4. You have to choose 11 people to tag and link them to the post.
5. Go to their page and tell them you have tagged him/her.
6. No tag backs.
7. No stuff in the tagging section about 'You are tagged if you're reading this' you legitimately (a.k.a really, trust, with all honesty) have to tag 11 people.


1) 11 tentang diri cik fadh :

  1. Fullname Nurfadhliyana binti Rosli . nama panggilan fadh je- geram bila owg eja fad n fat . H itu penting !
  2. Pernah menggunakan nickname momotchewing dkt laman sosial myspace - time tu agak popular n ramai paggil n jumpe akan tegur "hai momot !" erk !
  3. Anak ke-3 dr 4 adik beradik - anak ke-3 dikategorikan anak yang degil tp bijak kan kan . kikiki
  4. Study di Politeknik Port Dickson dalam jurusan Diploma Sains Kesetiausahaan dan...
  5. Sekarang bekerja sebagai Setiausaha di UTeM dan menetap di Melaka
  6. Sangat2 menjaga barang2 peribadi sendiri . Janganlah kene usik dek org, mengamuk lar !
  7. Mudah simpati tp keras hati tuk akui . last2 buat donoo jer - sila jangan contohi perangai ini !
  8. Kalo la sekarang masih stdy, cik fadh bole dikire sebagai seorang student yg sgt2 la takot time exam . stdy bagai nak rak ke subuh pagi . cuak bhaiii ! nk interview pown smpai khatam ku study ni kn exam . haha
  9. Peramah sesangat rasenyer + banyak mulot - mencontohi sikap Datin . erghh ! tp bagus kan peramah, yg penting jgn OVER . kikiki
  10. Sejak masuk umur 21 tahun ni, cik fadh da mula minat buat kek dan dessert - sgt2 oke !
  11. Menyimpan impian untuk menamatkan zaman bujang paling lewat 2 1/2 tahun lagi . wakakakakak !
2) Jawapan tag dari nur kamalia
  1. NURFADHLIYANA BINTI ROSLI BIN MOHAMAD
  2. MEMANG ! XADA LELAKI, SETAMPAN AKU TAPI YANG LEBIH...TAMPAN..BANYAK!!!! - hehe by alif aziz
  3. TANGAN KANAN
  4. TENGOK TV PROGRAM MASAKAN KT AFC
  5. NAK JADI RETIS GILA KONTROVERSI - wakakakakaka !
  6. DUA2 XLAYAN - kikikiki...
  7. ZOMBIE KG. PISANG - cter ni sgt xmasuk akal n pelik. haha !
  8. KAMALIA CANTIK GEBU ! HEHE XTIPU..
  9. CIK FADH POWN CANTIK GEBU MACAM KAMALIA - kikiki pasan kan !
  10. XSUKE HEELS, SUKA WEDGES JER . PAKAI HARI2 G KEJE..
  11. BF NAMA JAMAL BIN MAHMOD . BESDAY DIE ESOK 3/11/2011 . HAHA !
3) Japan tag dari kak salina a.k.a teratak hati 
  1. Akak comel ! hihi fadh baru follow akak jd fadh blum berape nk kenal . fadh akan usaha tuk kenal lebih dalam lagi . insyaAllah...
  2. Best !
  3. Entry akak sedap dibace ;)
  4. ermm setakat ni ok je tapi terpulang pade akak kalo nk tmbah2 per yg ptot n perlu..hihi
  5. fadh berblogging kerana minat untuk bercerita n blog adalah diari hidup fadh ;)
  6. Seafood . nyummy !
  7. Purple n soft pink .
  8. nak pastikan fadh dpt segulung degree mcm kengkawan yg len..
  9. memasak tp tatau sgt masak . mkn kt kedai pown best tp xley amalkan selalu..
  10. agak mata duitan dgn duitan sendiri je lar . org lain punyer duit lantak pi lar..haha
  11. saya kagum dengan Rasulullah s.a.w ;)
4) Soalan saya untuk 11 yang saya tag ;)
  1. nickname kamu dalam blog ? kenapa menggunakan nickname tersebut ?
  2. blog anda berkisahkan apa ? peribadi, blogshop, OP or ?????
  3. follower ke atau entry yg best tuk blog anda ? mane penting ?
  4. blog kegemaran anda ?
  5. subjek feveret masa zaman sekolah dulu ?
  6. suami/ bf paling suka bila anda ?
  7. balik kerja/ balik kelas trus buat ape ?
  8. facebook atau blogging yg best ? knape ?
  9. pernah dapat BE dr cik nuff ? brape ? income paling banyak pernah anda perolehi/ setakat ini?
  10. blog cik fadh ni ok x ? korang ade rase nk bace ke kalo tiap kali cik fadh update ? haaaahhh xde? sob sob sob ;(
  11. rajin ke 11 di bawah nk jawab tag ni ? hahahahaha...
5) 11 yg saya tag ;)
  1. Kak Adieyza
  2. Mr. Popkorn
  3. MK
  4. Madam Lala
  5. Mrs. Fiza
  6. MamaNoriz
  7. Lisa Afha
  8. c'enul
  9. cik KALOI ZOMBIE
  10. kak myrahisme
  11. Puan Safura a.k.a sis rara - baru berkahwin, mgkin tiada masa jwb tag tp nk tag jgk . hehe
ok kalian, tag ini tiada paksaan . sila jawab kalo rajin, sila senyum kalo malas . hehe..

selamat manjawab;)


20 comments :

e k i n ♥ y u s r i said...

bek buat cpt2
nnti makin byk
heheheh

mamaNoriz said...

hallamakkk!

kena tag lak...huhu..

mekasih sbb ingat kat akak ye fadh tapi lum smepat uat...
akak ada 3 utang tag lain...adehhh...

insyaAllah bila ada masa nanti k ;)

mudah2an fadh dpt kejar tag no 8 tu k

Zana Adieyza said...

nama first yg cik fadh tag tu siapa eh?? hihihihi..

fadh, nnti akk jawab eh tag ni.. tp x janji la boleh jawab cepat.. ada 2 tag yg akk x buat lagi.. hihihi.. tp janji akk buat yer..

fadh, akk nak order kek boleh? hihi.. jgn degil2 k, nnti akk cubit!

cik fadh said...

sis ekin : hehe sbb tu bt sbb nnt kalo kene tag, bole ckp no double tag, i've already done ! kikiki

MadaM LaLa said...

maut nk jwb soalan maut cik fadh!

cik fadh said...

mamaNoriz : haha mst igt, akak da jd feveret blog fadh skang . xpe xjwb pown xpe, fadh saje2 je bt ni . kiki

cik fadh said...

kak zana : its ok kak . anytime whne u're free . fadh ok je !

hah nk order kek, alamakkkk tokleyy..kikiki

cik fadh said...

mdm : kiki pastikan jawab soklan maut tu ye ! hihi

mizzkechique said...

org ke-3 tag akak.. siyesli blm ada ms nk jwb.. hehe.. tggu btl² free eh..

thx.. =)

cik fadh said...

MK : its ok dear..hehe

nurkaloi said...

GRR KAU KASI SUSAH IDOP AKU hahahah

MadaM LaLa said...

http://mdmlala.blogspot.com/2011/11/menjawab-tag.html

settle hutang!!!

mR_popkoRn said...

Hype
popkorn da jwb. kalo rajin bce ah.. hehe
TQ

cik fadh said...

kaloi : haha mmg suka susahkan idop ko . haha

madam : hehe thanx !

popkorn : tengkiur..sat fadh g tgok..

MrS. F!zA said...

alamak kena tag..ok2 akk cuba jawap.. hihihihi

cik fadh said...

kikiki thanx kak ;)

teratak hati said...

thanks sudi mnjawab tag..same lah ank ke3 dri 4 beradik,degil skit2 kot,bijak memang btul sgt lah..hehe..

cik fadh said...

hehe anak no.3 mmg mcm tu kak . sumer fadh jmpe sumer mcm tu . kikiki

myrah said...

ok done cik fadh! :D

cik fadh said...

tengkiu !