Pages

25 November 2011

buah tangan buah hati & buah-buahan lazat !


macam orang mereng xley fikir tajuk kat atas tu .
pening n loya plak bila da tedarah 2 bijik big apple nih 

motip nk bgtau, cik fadh lately lupa daratan diet, makan xtoleh kiri kanan lemak !
pe nak jadi nih kiah oi ? lemahh la aku dengan KAU ni !!!
KAU : nafsu makan

lupakan sebentar KAU tu, meh nk share skit buah tangan untuk buah hati cik fadh . ekekeke..




amboi ! xnak kalah khennnn..

b'ribbon bagai ! curlassss . 
halahhhhhh bnde tu mmg da terjual cenggitu, ku rembat je ! nice kan kan ?

selai kain pelekat tuk Ayah dak JM, selai kain batik tuk Mak dak JM
selai tuk dak JM . segan plak nk bg ITU je sedangkan mak dak JM kemain baik ngan cik fadh .
bekal makanan xpernah lupe kirim tuk cik fadh kalo dak JM balik kg . 

bukan ape, cik fadh mmg da kopak nak amat membeli belah smpai nek KAYAP !
tu ler holiday xkene mase kan, kene palk hujung bulan, duit da hujung tanduk, menggatal nk berjalan
jadi ni la ghupenyer . cekelat sendiri pown lepas tekak jer . huk huk huk...

untuk korang ? lagi lah TAK ADE ! kikikiki...




adiah tuk diri sendiri :
 2 helai pashmina, 1 helai tudung sarung moden, 1 helai baju kelawar,sorang satu kain batik n kain pelekat tuk Dato' Datin, selai kain batik tuk diri sendiri, 2 biji keronsang panjang ela, sebuah bagasi, selai suar punjabi, 2 kotak kinder bueno, seplastik Kisses, segerombolan Toblerone, sebuah mesin jahit staple dan sekotak Tea Set cantik nk amat !

hai satu2 semua nak KAU sebut cik fadh ? 

haaaa mmg ptot KAU kopak, KAU xsedar ko shopping tuk diri sendiri XHENGAT DUNIA !!!



alaaaaa ileks arrr, sekarang tak kopak dah, gaji an da masokkkk...kikikiki


14 comments :

e k i n ♥ y u s r i said...

nk coklat 1
huhuhu

cik fadh said...

alaaa da bis dah . hehehe

aTy _faRed~ said...

sonoknyer dah dapat gaji sebelum coti 3 hari..:) akak akhir bulan baru dapat..maklum jer ar..keje swasta memang macam ni..huhu[redho jer ar]

PopkoRn said...

huh.. cik fadh.. ni give away ke dlm gmbr 2// hukhuk...

keabadianchenta said...

wahhhhh dah bli kaen btek ye maje...
dah pndai pkai ke kaen btek..hahahaha...

MadaM LaLa said...

manyiak sopinkkk!!!!
sukaaaaaaaaaaa....

De'Warisan said...

jalan-jalan tengok kain kat sini http://dewarisankami.blogspot.com/

cik fadh said...

korn : haha xde mknanyer cik fadh nk bt give away . xdok peminat larhhh..haha

cik fadh said...

sis aty : hehe sat g swasta gaji ler tu . ley tmbah koleksi baby ;)

cik fadh said...

chenta : da pndai ler....-____-

cik fadh said...

madam : hohooooo kopak..tp skang da kaya raya balik..hehe

Ros said...

Salam ziarah....

rara pinkmafia said...

mayak nya kain.meh 1.

cik fadh said...

nah amik ! hehe