Pages

03 November 2011

Lagak Romantik : Part 2


okeh now baru ade mase nk update lagi .

*

*

*

tuk celebrate, cik fadh belanja cik JM mkn Kennys Roger's 
sajor..

mari lah layan ;)


yang diraikan . amboiiii berseri2 muke -___- 

yg meraikan . amboiii asal muke penuh semangkuk tu ?
da lamer xpakai shawl polka dot ni . mlm ni pakai konon mcm bunga api larr . meriahh !



ermmm lazatttt..anda terliurr ? kikikiki..

after makan dan jalan2 area jusco smpai kedai da mulai tutup, kami pown 
maju ke kereta (wahh penggunaan ayat apakah itu ?) haha !
dalam kereta, cik fadh hulurkan kotak panjang berisi glas triffle tu .
kotak tu buruk jer . asal xbalut ? haha sbb tu bukan adiah so bt pe nk balut kan .
tu hanya nk menyokong glas triffle yg tinggi menjuntai tu supaya kukuh diposisinyer . hohoooo !

ok cik JM suka ! 

malanggggggnyer, xde sudu plak nk cedok untuk adegan suap menyuap . kikiki over !
suweyyyy -_____-  mak jenab lupo bawak sudu berikat riben la senahhh oii...

sementara tunggu jam 12, cik fadh ajak jenjalan kt kg. morten .
sape tau kg. morten kt melaka angkat kening ! ^___^
situ sgt cntik kan, semua rumah menggunakan pencahayaan lampu, dok plak tepi sungai
yang dihias indah dengan tmpat2 lepak yg sgt cntik tuk bergambauuu .
angin deru menderuuuu...fuhhhh romantik bhaiii . kikiki..

cekidauttttt...



sepanjang sungai rumah berlampu sebegitu . cantik !




ok dah bis tangkop gambor bagai, kami duduk lepak n borak2 . 
kendian ku pinta cik JM g amik tikar dlm bonet kete . haha ntah pe motip suh amik tikar plak . nk bt pe ngan tikar kan kan . senang cter suh die pi amik adiah die sendiri dlm bonet kete tu . kiki

kejapppp jer haaa, rakus cik JM bukak...


puas cik fadh bg penjelasan sambil2 die bukak die . cik fadh kate xreti nk beli ape,
da penat pusing2, nk beli bear lah, nk beli baju lah, nak beli pinggan mangkuk la smpai kan .
akhirnyer itu je la cik fadh rase sgt berguna untuk die sekarang .

dan cik JM sukaaaaa ! asik ckp "ish abg suka ni, mmg nak bali hr tu"
"sayang nak pakai katenyer"

xnk pakai, i majok !

ok lah, tu saja, da wish sharp 12 o'clock we all pown balik . da bape kali nguap dahh..

"selamat ulang tahun sayang yang ke 25"
eh tua betol !

chowww !



doakan hubungan kami di restui dan disatukan suatu hari nanti ;)



14 comments :

mR_popkoRn said...

Waaa... best la cik fadh..
Agak2nye ade part 3....
hope ade la... cerita semase perjalanan pulang ke..
Cheewah..
hehehe

cik fadh said...

mr.popkorn nganjing cik fadh..wuaaaa ! dah xde dahhh part 3 . dush dush !

PinKy MoMMa said...

hahahaha nak tergelak baca komen mr popkorn ;p

25 dah boleh kawin dah tu huhu..biler? ecehhh..

rara pinkmafia said...

rara doakan.moga cepat2 naik pelamin mcm rara =)

keabadianchenta said...

thanx manje syg dgn pmberian tu..part 3 tu ada manje syg..nt ade lah tu an btl x manje syg.. :-)

hnye kita berdua tahu an syg..kikikikikikiki...

mR_popkoRn said...

ehh
korn x nganjing la... (xsuke sbnr ny gune word nganjing 2)
siyes korn suke bace part 1 n part 2 this story...
sorry kalo kata2 korn tersilap okeyh...

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,cpt2lah kawin fadh

cik fadh said...

pinkyMomma : kikiki da tua, die je bole kawen, cik fadh muda lg . heheh

cik fadh said...

sis rara : tengkiuuu ;) nk mcm sis rara jugak !

cik fadh said...

chenta : haha pe kate abg bt part3 nak nak ? popkorn mintak tu..kikiki

cik fadh said...

mr.popkorn : haha xde ape la, cik fadh ok je pown . xsuke perkataan nganjing ea, ok kiter tukau mengiauuuuu . hik hik hik..

cik fadh said...

kak ekin : doa2kan yer semoga murah rezeki nk kawin ;)

Zana Adieyza said...

senyum jer akk baca entry ni tau!! mesti hati kamu berdua berbunga2 masa tu kan.. hihi

akk dulu 2 thn kat bandar melaka, so selalu sangat lepak kat tepi sungai kg morten tu.. dekat sgt dekat uitm tmpt akk study tu.. hihi..

happy birthday utk JM.. semoga trs dimurahkan rezeki..

cik fadh said...

haha xpernah ni jiwang2 smpai mcm ni kak . sesekali je nk bt2 cm ni . hehe

owh akak dlu stdy uitm melaka ea, sebelah je an, bole jln kaki je an.. cntik n best lepak kt situ..