Pages

16 November 2011

mak oooO omak !


adik da pndai goreng bihun singapore mcm mak buat ! 
curlasssss anak dara mak kan kan ?

mak cik fadh mesti cakap cenggini punyer :

alahhh setakat bihun singapore, mak lolap mato yo masak !
xheran doooo..

perghhhhh sentapp jenab tuk beberapa ketika . tp salu gitew le jawapannyer .
buat lalalalalalalalalala je lar..haha !
janji sodappp kan kan . ade la rupo bihun singapore tu haaaa..

cer tgok !


mak oooO mak !

adik punyer lg speselllll, ado udang, ado kotam . mak adooo ?
*selet idung tnda angkuh !




tapi an mak, kalo mak buat bihun singapore jadikan bekal malam jemahat ni yg kito nk jalan jauh tu pown sodap gak mak . apo kato ??? hehehe...

t adik sedio an udang ngan kotam nak ?

mak dongar x ni ?

ok, mak cik fadh tatau link blog nih ! -______-'


16 comments :

e k i n ♥ y u s r i said...

nmpk sedap

cik fadh said...

btol2 sedap la kak . hihi...

mizzkechique said...

wahhh, nmpk menyelerakan!!!

e k i n ♥ y u s r i said...

nak sikitlah cm2
hehehe

.ciknoey. said...

peh.lapa ar plak .. huhu

cik fadh said...

hehe nnt cik fadh jamu sumer yer ;)


ni gara2 terpengaruh dgn masterchef la ni, asik nk masak je kojernyer..haha

CintaZulaikha said...

hahhha, kalau mak cik fadh tau link ni, opkos mak cik fadh banggo~~ lalala

cik fadh said...

hehe da bg link ni kt fesbuk die, tgok la die bace ke x agaknyer..

PopkoRn said...

korn ske gak behun spore ni... tapau sket utk korn... xkan nk kasi ehem2 jer.. korn nak jugak.. hehe

cik fadh said...

ehem2 pown xpat . korn lg la xpat . hahahaha

mamaNoriz said...

wah, hebat lah dia!

confirm dah boleh kawin ni...heheheh

so ksi kat BF rasa tak?

cik fadh said...

xbg bf rase . bia kawen nnt bru die rase . hehe

Asmara said...

dah lulus la ni. hihi..:D

cik fadh said...

lulus kawen ea ea ? hihi..

nurkaloi said...

ko rase bangge laaa ?
hahahah

cik fadh said...

sgt bangga la kaloi . ko an tukang abis an semangkuk bihun tuuu ? hahahaha kantoi !