Pages

24 November 2011

review Twilight Breaking Dawn


gambar nak panas je . haha !

hohooooooo ! semalam masuk panggung, semalam jugak xmenyempat2 nk pg tgok !

kebetulan semalam gaji, mmg da plan nk kua cari baju kurung tuk jadi pengapit pengantin awal bulan 12 nnt . wink wink ^___^

ok berbalik pada cter ni, sgt eksaited nk tgok dorang tawin tawin . 

AMARAN : cter ni bnyak adegan wowwww ! 

ye lar dorangkan da tawin mawin . heheh !
tp xde la lucah sgt pown, bole lagi la nk tgok tapi malu plak ngan cik JM . kikiki
*tutup mata !

ermm cik fadh bagi 3/5 bintang saje . xbape nk best sebab cter die SEKEJAP sangat rase .
tgah syok layan tetibe  "EH DA ABIS KER ?" 
tu je ENDING die ? hadoiiiiiii aiiii...

cternyer pasal "BABY" vampire yang dikandung manusia biasa .
konon si bella ni xkan mampu bawak kandungan yg sgt BESAR tu sbb
bole cederakan diri die macam patah tulang menulang la ape lar . but it's REAL .

BELLA tu mati ! NGERI plak rase bile tulang die patah mase die nak beranak tu .
ENDING die 1 part je...nk tau pegi ler tgok sendiri .....

kang xsuspen plak . ni cik fadh buat review ni ade plak yg MARAH sebab da cter dulu . kikikiki
SORI !


nota kaki : dlm cter ni ade jugak part yg lawak2 ;)



11 comments :

e k i n ♥ y u s r i said...

suami ekin mesti x suke tgk cite2 cmnie
so malas nak ajak die
die xkan nak..huhuhuhu

so beli DVD cetak rompak je nnti
hehehehe

mizzkechique said...

cambest je...kn tgk ni..weeeeee

MrS. F!zA said...

eh tu adegan cium tu dlm citer ni lah ek? akk tk pnh tgk so tktau lah..hahaha

myrah said...

okeee..cik fadh lagi pantas dr akk..ehhe..kt sini sume full!
sok br dapat tgk..haiyoooo

cik fadh said...

kak ekin : hehe xya ajak la kak, kang die tido plak .bazir ! haha

cik fadh said...

MK : haa g ler tgok . bole tahan..

Mrs Fiza : haah bnyak adegan cium2, kanak2 xseswai . hehe..

cik fadh said...

kak myrah : hehe kebetulan je smlm kak tgok ade seat, tu pown 4 dr depan . mendongakk tgok . hahaha

.ciknoey. said...

hui.pic utk entry ni agak hott. huhu..
untung la da gaji.bole jln sesame ke sogo ye..
ko nk turun tak nti? jom laa. da lme tak jmpe kau.

cik fadh said...

cik noey : ko plan la bebaik, t ko rojer aku ea..

ifnirsweet said...

xsbr nk tgk..

cik fadh said...

cepat g tgok ! hehe