Pages

14 November 2011

sedihnya hati ;(


haiii ape la nasib...
sekarang ni hari2 g kerja pakai flat shoes jer..
sob sob sob ;( kesat hingus kt lengan baju,,syiok !


nak kate sakit kaki - TIDAK
pregnant - JAUH SEKALI
badan xseimbang - WAK DIE !

*

*

*

*

ni sumer gara-gara KASUTKU di KIDNAPPed !!!

nape la kasut rasmi aku g keje tu jugak yang KAU curik ha GILERR !!


ekcelli ilang mggu lepas, konon nk lupe larr..tp hari2 g keje tgok kaki flat jer
walangggnyer rase hati ni dok kenangkan si cekelet yg ilang tu .
bukan xde kasut len nak pkai tp kebanyakkan kasut sumer heel . ni je satu wedges tinggi yang ade .
berdiri lamer2 pown xkan sakit kaki lah, selesa nak amat2 wedges ni .

tapi nk bt mcm mane, bukan sekali ilang kasut kat rumah tu .
ni da kes ke "banyak" kali dah tp before ni housemate cik fadh yang ilang dekat 6-7 pasang kasut .
time tu 1st time susun kasut kt luar tp still berpagar .
means pencuri tu mgkin pakai kayu tuk capai kasut2 ni .

erghhhhhhhhh ! arghhhhhhhhhh !
tension la fikir !!!

gaji bulan ni mmg shopping kasut la gamaknyer . SIAPPPP !


23 comments :

MadaM LaLa said...

laa..kasut yg ni ke?
alahai sayang btul sbb madam pun berkenan!!!

eh, tp ni leh jdkan alasan beli kasut bru..!
heheheheh

Nyamuk Terbang said...

la hilang
pncuri skrng mmg xkira ap dh
sbb tue suka smpan ksut dlm umah
slmt skit

cik enul said...

Cik Fadh!!!! kasut kita sama...tp saya tak curik kamu punyer...sob sob sob..

kasut ni super comfort..sgt suka bawak g jalan2..kaki tak penat..

kalu u punya dah kena curik, start esok, sy nak sorok bawah bantal...

*jahat sungguh pencurik ituh!!!

cik fadh said...

madam : dat why la walang sgt hati ni . nk la satu2nyer kasut feveret fadh . yg itu jugak die nak even wedges tu do buruk2 skit. arghhhh !

cik fadh said...

nyamuk : ermm kasut pakai hari2 mmg ltk luar je, yg jarang simpan dlm kotak letak dlm uma . hehe..

cik fadh said...

cik enul : hehe same ke, means taste kiter lebey kurang nih . hihi..

ha pas ni c'enul simpan la bebaik kasut tu, bawak tido pown xpe . kalo ilang jd mcm fadh nnt . meroyannn ! haha

PopkoRn said...

jgn lupa naa beli kasut utk korn skali... xnak mahal2... beli kat al ikhsan je 'murah'.. hihihi

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

lepas ni jgn beli kasut mahal2
kang rugi kena curik plak khen ngeee

e k i n ♥ y u s r i said...

cantik kasut tue fadh,patutler kene kebas

cik fadh said...

korn : selipar jamban sudah khas untuk korn . haha

cik fadh said...

lady : hehe mane tau nak ilang kan. sob sob sob ;(

cik fadh said...

sis ekin : tu yg meroyan kak..;(

PopkoRn said...

selipar jamban pon ok tp dr al ikhsan ye mcm cik fadh kasi ehem2 2. hehe

cik fadh said...

kakakakaka . bole je bg kor selipar al-ikhsaniii tu, pe de hal kan kan tp kene balas kasut vincci yg ilang dekat atas tu dulu larh !! hahaha

Rtp Farra Arisha said...

kasut pun mahu dicuri ya? arghh, tidak pantas melakukannya! :'O

cik fadh said...

farra : apakan daya manusia mmg ade yg begitu ;(

♥ Elin ♥ said...

yup bersiap sedia kasik penuh beg tuh yo!..hahhhaha...sedekah kan jer ler..
angp jer siapa yg amik tuh x mampu nak beli then die curik ler..eh amik kasut kamu tuh.. ;))

cik fadh said...

wuaaaa sedekahker, aiyoooo !

Diana @ bilakukatacinta said...

kena letak dlm rumah ni cik fadh..melampau dah dirog ni... Ni mesti bukak booth sale,,kasut murah2 jual mcm kat bundle

cik fadh said...

kak diana : haha puas cari kt pasar malam kot2 ade yg jual tp xjmpe plak . kikiki

Zana Adieyza said...

sampai hati pencui tu curi kasut adik akk ni.. jangan nagis eh.. nanti gaji gie beli kasut cantik2 lagi k..

cik fadh said...

haha igt nnt gaji akak belikan tuk adik . kikiki...

Cik Kamoo said...

wedges tu cantik lah...huhu lepa snie gi sogo lah soping kasut.