Pages

04 November 2011

sekali lalu


 "Selamat Hari Raya AidilAdha"

Balik kg. semua hati2 . Doakan perjalanan balik cik fadh jugak . 
Drive sorg2 da ptg2 mcm ni jd seram + ngantuk *risau

Cik fadh cuti hari selasa ;)

Bos cik fadh m.c masuk wad . sgt ksian n berat hati plak nk cuti tp kene cuti .
Doakan bos cepat sembuh .

da siap2 nk balik ni la, dokumen OT untuk diluluskan smpai dekat 5 inci tebal .
Dah susah hati nk cuti mggu depan ;(

Tapiii kt dlm bilik bos pown berduyun2 dokumen OT blum sempat di TT bos sbb xsihat so xmo tmbah beban bos ;)

Cik fadh akan berkunjung ke rumah bakal abg ipar hari raya haji di Kota Tinggi Johor ;)
sape org Kota Tinggi ? nk singgah umah bole ? mamaNoriz ? hehe

Dato' Datin kate nk mkn besar bg meraikan ? tipu ke btol ? kiter tgok balik nnt .

Balik kg. ni kalo sempat cik fadh akan try buat triffle percubaan ke-2 demi memuaskan hati sendiri lagi . hope kali ni berjaya .

so for all bloggers, hope korang riang ria di hari raya korban .


pesanan : pastikan makan daging korban jgn smpai xigt dunia yeahhh !
kolestrol kolestrol !

cik fadh sgt2 xsmpai hati tgok sesi korban diadakan . atuiyaiiiii !


7 comments :

mR_popkoRn said...

ensem lembu nie..

mR_popkoRn said...

ensem lembu nie..

rara pinkmafia said...

selamat hari raya haji cik fadh =)

cik fadh said...

popkorn : lembu plak ensem..erghhh dush !


sis rara : tengkiu ;)

wahida said...

aku pun tak sanggup tgk acara sembelihan...huhu...


salam aidiladha..

PCL said...

ellow cik fadh, pcl bw sampai ke sini....dah hbs raya nih...bnyk mkn daging korban?

cik fadh said...

hai PCL . thanx jengah blog cik fadh ;) cik fadh mkn daging korban smpai lupo diet..kikiki