Pages

23 November 2011

trip Langkawi : moh layan gambar Cik Fadh smpai montahh !


Alhamdulillah, akhirnye ade kesempatan tuk cik fadh menari2 atas keyboard ni atas urusan luar dari pekerjaan asal . kikikiki...dah free, bos sudah g KPT ade meeting . hohhoooo . mehhh hip hip hurraayyyy skit . lol !

ermmm trus ke tajuk di atas, cik fadh g bercuti dengan family ke Langkawi ikut rombongan mak jenab sekalian dr malam jemahat kelmarin smpai malam senin itu hari . Korang pepaham lar kan kalo ikut rombongan ni, tired nyer xpaya cter lar . sesakit tengkuk tido dlm bas ber JAM2 ! nasib bawak bantal empuk !! fuhh nyenyak smpai leleh2 tau tau .

pro n kontra dr rombongan ni xyah cter la, kang ber"PART2" meluat plak kamu semua bace . loghat macam pg obersi kan kan . kikiki...

layan gambau nak ? moh kiter...

moh nek cable car . da kali ke-4 g Langkawi ni, laa ni la bru merase nek cable car..kikiki


view sgt cantik . cuaca pown cantik !

deck pertama . angin MAK OIII, terbang2 shawl i !


kt belakang tu nk pg deck ke-2 yg lg tinggi !



bajet kat obersi ke KAU ni JAH !

            
siyesly terkilan xpat g kat hanging bridge tu sbb malas nk turun tangga tuk ke sana . t makan masa .
so moh kiter nek kt north viewing deck je . lgi tinggi dr hanging bridge tu . hohoooo 

sila jangan muntah layan pic MINAH ni yg xnak GABAK plak gambau DIE !

i like Dato Datin yang sentiasa berpimpin tangan . Datin mmg susah skit nak nek tangga, nasib Dato' ade .
anak2 DARA mereka, laju je nek tangga eksaited kemain ! GAYAT dlm erti kata lain . haha

so sweet ! kikikiki

tgok angin kt deck ni, mmg NAKAL !


 perghhhh awesome kan view laut tu . air laut JERNIH kemain smpai nmpak terumbu karang . eh ye ke ?



lastly xkan sah la kalo xpg melawat kt Datara Helang ni kan . 

ini antara tmpt2 cik fadh lawati la . Tempat2 shopping mmg xde tangkap2 gambar sbb kamera ntah ke mane ape ntah kemane dok leka membeli kan, xde nyempat cik fadh nk snap2 bagai .

pegi 1 bagasi je, balik smpai 2-3 bagasi !! pe cer ?? tnye DATIN...erghhh
*nota : cik fadh jarang panggil luggage, cik fadh org kg. so panggil BAGASI ! kakakaka


TAK SAH kalo xshopping pinggan MANGKUK . erk cik fadh pown rambang mata ekcelli tgok tea set kat idaman suri kemain lawa n murah . berbaloi-BALOI !


ni ler GHUPENYER kalo namenyer 
ROMBONGAN JENAB DARI KG SEBERANG !
merengkeh masing2 bawak naik feri . lawak ko !


17 comments :

♥ Elin ♥ said...

seronok tgk gamba kalian..seronok. :)

serinditrimba said...

suka pergi sana untuk mandi laut..tapi tak suka shopping.. he he

e k i n ♥ y u s r i said...

wah,syoklah shopping

cik fadh said...

kak elin : hehe tengkiu ;)

kak zana : atuiyaiii manyak rugi la xshopping maaa . fadh plak xsuke mandi air laut . takot kulit mengelupas . hehe

cik fadh said...

kak ekin . syok xsyok la, shopping tgah blom gaji, kopak abis kak..hehe

PopkoRn said...

Kelas kau jah...
Mane cekelat utk korn nie?

cik fadh said...

korn : g 7/11 beli toblerone sendirik ! kikiki

mamaNoriz said...

fuuhhh, sib baik sempat muntah kat toilet...hahahhaha


best nye jln dgn family...

akak naik cable car tu last 2007...huhu, lamaaaaa

ifnirsweet said...

wahh...lme nye ifnir tak g lgkawi :)

http://i-am-ifnir.blogspot.com/2011/11/baiklahkita-break-off-je.html

Madam Lala said...

tak pernah g langkawi..

cik fadh said...

mamaNoriz : hehe nasib sempat muntah kan..kikiki..

lamer tu, g lg la kak bawak anak2 plak . dorg da besar skit..hehe

cik fadh said...

ifnir : hehe bole pg lg nnt ;)

madam : alorhh . xpe madam da melangkau laut ke indonesia, cik fadh lom pernah lagi..huhu

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

indahnyer semua pics ituew
auwwww auwwww
last terjah thn 2008 kot
ai naik cable car tue tu pow gayat uols ....nangess

Asmara said...

paling best! shopping!! :D

cik fadh said...

sis lady : auwww eauwww . hehehe..
per nanges plak, da besauuuu...

kak asmara : huhuuu itu sudah pasti ;)

MrS. F!zA said...

fadh, haitu akk gi hanimun mmg tk naik pon cable car..sbb nagin kencang time tu diorg tutup..kalo naik mau luruh jantung kot..haha

cik fadh said...

haaa akak kene pg lagi sekali la nmpaknyer bawak dak darwish plak kali ni . mst best . huhu