Pages

05 December 2011

berat mata memandang, berat lagi mata yg memikul bulu mata ni..


hahahahahahaha !
tajuk tu tetibe buat cik fadh segar mata balik ...

sedangkan nk up entry pasal mata ni kemain berat nk bukak bgun tido pagi td..
g keje manjang blues jer..untung bos xde 3 hari ni . ekekeke..
hari ni xde make-up, no eye liner tp bole plak g selet maskara setebal bulu mata untaa !
lagi ler berat nk nampung mata ni . dok nk terkatupp je dr td..kikiki


dikala anda2 semua dah up entry untuk review Omak Ombak Rindu
simalammm baru cik fadh g tgok kt wayang..adehhhh..
nk cik fadh review ker ? jadahnyer ! korang semua da tgok kan..erghhh!


eh tapi an tgah syok2 air mata bergenang dok layan cter ni,
tetibe xkuaw suara, scene tersekat2 lalu hitammmmmmm..

"woiiiii ape bnde ni, org tgah syok layan!"

"pulangkan duit kami"

"bagi diskaun weyh"

"aku nk duit RM10 aku balik"

"ha gulung2"

"ade aku campak popkorn ni kang ! "


kikikiki hari tu baru bace kt 1 blog ni yg tayangan kt panggung dorg bnyak kali terhenti..
nahh ni 1st time cik fadh alami tayangan tersekat macam ni . adoiii..

tp xsmpai 5 minit, semua ok balik . saspen weyh ! xjadi airmata nk ngalir..ergh !
ermmm so untuk cter Ombak Rindu ni, i xmengalirkan air mata yer..sebak sesikit tu ade lar..

cik JM layan, tp mcm xde hati -____-'
da bis cter masing2 puas hati je muka sbb duration masa die lame kot..
means berbaloi-baloi lar..kakakaka..



nota kaki : sedey la pic kt fon xley transfer kt PC . nape ntah..bnyak bnde nk share berdasarkan gambar kt phone tu . aduiyaiii...



13 comments :

mizzkechique said...

akak blm tgk okey.. lg la berat mata memandang.. hahaha

CintaZulaikha said...

seb baik cik fadh tak wat ulasan jugak..rerasanya dah hampir berbelog2 wat ulasan ceta nih,..hehhe

akak pon tak tgk lagi ceta nih..ntah dpt tgk ke tidak ni nti..humm

cik fadh said...

semua kene tgok tp kalo xtgok kt wayang pown xpe..tggu je astro 1st..hehe

PopkoRn said...

1. Eh apasal lak nak campak popkorn nie? wah wah wah... campak popcorn xpe eh... 2 different things.. Aceceyh.. Hehehe....

2. KOrn pun pnah tgk cter sekat2 kat wyg cter Skrip7707. Dah la cter x best... Mahal lak tiket mase 2... Kalo makan kepsi lagi berbali rase nyer...

rara pinkmafia said...

la yeke.boleh lak terstop eh.adehhhh ptong stim tol.

MadaM LaLa said...

cari novel then baca. kompom nangis nnt..hahahaha

cik fadh said...

korn : haha td igt mmg nk link ke popkorn tp luper plak..(ade niat nk cmpaok korn disitu)

sape suh tgok wayang, mkn kepsi kenyang la jugak kan..padan muke ! haha

cik fadh said...

sis rara : sgt ptong stim..kiki..

madam : bak ler novelnyer . huhu..

PopkoRn said...

3. Even korn minat sgt2 kat lisa surihani, korn pun x tgk lagiuk cter ombak rindu.....
T ombak tsunami yg 26 disember 2 korn ade la tgk kat tb dlu... hihihi

LydSunshine said...

Omak Rindu. Hehehe.

cik fadh said...

haha korn merapu rapik !

lyd : hehe mmg tertaip mcm tu, tp xpadam...

Zana Adieyza said...

akk x tgk pun cerita tu!! novel tu pun x pernah baca.. teruk kan akk ko ni cik fadh?? hahahahhaha..

cik fadh said...

kak zana : hehe xteruk la kak, akak berada di kelasss yg tersendiri..kikiki