Pages

28 December 2011

imbas kembali azam 2011

imbas kembali beberapa azam 2011 ;) cik fadh copy tros kt bawah..


1 – suda kerja an ? so pastilah mau jadi seorang setiausaha yang dedikasi dan disayangi bos gitu ! yang pasti filling mst mantoppp . hahaha sbb most secretary malas bt filling an . 
pencapaian -  alhamdulillah setakat ni baik2 shj ;)

2 – suda kerja, suda pegang duit sendiri an ? so pastilah mau bt simpanan baek punyer tuk mase depan . kate nk kawen 4 tahun dr sekarang an . wahhhh ! hahaha
pencapaian - alhamdulillah simpanan tu ade ;)

3 – most importance thing is I want to be a good muslimah, a good girl, a good daughter, a good friend, a good couple also ! ngeee…hopefully !
pencapaian - Semoga dikuatkan iman sentiasa .insyaAllah..

4 – nak mule kumpul harta xkesah la harta yg kecil2 ikut kemampuan mcm rumah ke, kereta ke, peralatan letrik umah ke, emas2 ke, iphone ke (wahhhh), heel (kate secretary) n ape2 la yang berbaloi . yang ponting ASB kasi penuh dulu haaa…
pencapaian - harta skit2 tu ade la tmbah2 . yg besar2 blom lg..masih syg nk melabur sbb nk bg ASB penuh..hehe

5 -  mcm nk ubah imej tp tatau la imej ape aku nk ubah kt tubuh badan aku ni . ermmm t aku fikir an balik . ni saje list je dulu . huhu
pencapaian - alhamdulillah sihat n berjaya GEMOK ! otomatik imej berubah la kan ? ergh !

6 – igt mcm nk jadi dealer jual harmster memandangkan harmster aku rajin menternak an . kah3 . ishhh income tu derrr…
pencapaian - berjaya jadi dealer harmster awal2 tahun dulu, tp beberapa bulan yang lalu da letak jawatan sbb semuanyer MATI !

========================================================================

ok yg wana purple tu cik fadh da sertakan sekali pencapaian pada tahun ini . Alhamudulillah mostly bnyak yg tercapai tp masih dalam peringkat untuk menambahbaikkan lagi kehidupan bujang ini . Semoga 2012 yg akan datang ni akan membawakan rahmat dan rezeki yang melimpah kepada cik fadh . insyaAllah..

hope dapat listkan azam 2012 n lebih tekad tuk capai azam tu nnt ;)


ouh ini muke sambutan new year taun lepas !

muke sambutan new year tahun ini g mana yaaaa rupanya ?


8 comments :

Zana Adieyza said...

hope tahun 2012 bawa lebih banyak kejayaan dan kebahagiaan untuk kita semua..

comelnya adik akk ni!! kalau depan mata, akk dah cubit2 pipi tu.. bila nak laga2 pipi tembam kita yer? ahhahah

Cikpuan rara said...

hehehehe akk pon berjaya dgn gagahnya naikkan berat badan.hehehe

nurkaloi said...

hahahahaha siap letak pic smbut new year thun lepas eahh
terbaik !

cik fadh said...

kak zana : hehe thanx kak . wahhh nak ajak men laga2 pipi gebu kiter yer, bole jer kak..t dtg melaka rojer yer..hihi

cik fadh said...

kak rara : da kawen lg senang nek brt bdn ni kan..hati senang, bahagia jer..

cik fadh said...

kaloi : aku selongkar pic2 ni, nk letak pic ramai2 tp takot ko marah plak . taun lepas len, da hujung taun len..hohoooo

CIK JATT said...

tinggal lagi 2 hari saja lagi kan. akak azam tahun ni pun ada yang tak tercapai lagi nih. postpone next year la jawabynya

cik fadh said...

cik jatt : hehe yg xtercapai masih bole bawak ke tahun depan tp kene btol2 tekad lar..