Pages

06 December 2011

kinder bueno + SBPA ;)


maaflah hari xde ape nk dirapikkan memandangkan gegurl i masih xley transfer gambar ke PC .
da uninstall dan install Kies Samsung software yg baru pown still sama .
troubleshooting problem ? ntah xdapat dikesan tang mana silapnyer..

nnt da free godek lar lagi mende alah tu . hari ni bos baru masuk opis
cik fadh jd kelam kabut plak . ni semua gara-gara Sistem Baru Perkhidmatan Awam (SBPA) tu ler..
bos cik fadh da berkampung 2 hari kt JPA tuk bengkel SBPA ni .

die balik je, PA die terbalik ! haha..
kene key-in data2 gred baru SBPA n mcm2 lagi yg cik fadh sendiri blurrr..
petang ni plak bt meeting tergempar SBPA

dan dan je bos senyum ade maknaaa haaa

"fadh tolong bt air boleh ?"

"bole bos!"

"ermmm nak hidang ape ea? "

biskut bos semua da expired dlm almari tu, kikiki"

"haha, ermmmda xde ape nk hidang, awak hidang la kinder bueno dalam peti ais tu"
(muke sengih mcm sayang je nk hidangkan cekelat tu)

 kinder bueno tu cik fadh bagi buah tangan dari langkawi hr tu tuk bos..
gagagaga untung ler ahli mesyuarat, meeting makan cekelatttt..
SBPA punyer pasal kannnn...

sepinggan Kinder Bueno


sepinggan Keropok Udang budak2 tu


teh'o


layannnn...


9 comments :

MadaM LaLa said...

wow..dah meeting SPBA ke fadh, any good news?

cik fadh said...

ermm dlm mase terdekat ni akan ade taklimat SBPA kt semua staf..tugguuu..kiki

aTy _faRed~ said...

memang untung ar masuk meeting makan cekelat sedap macam tu..:)

CintaZulaikha said...

kikiki...1st time dgr meeting idang kinder bueno ngn keropok rota....hahha

rara pinkmafia said...

hebaknya meeting mkn kinder bueno.hehehe.SPBA?xpaham sgt lah.

e k i n ♥ y u s r i said...

smlm ekin bru meeting SBPA nie
pening nak hafal gred baru tue
huhuhuhhuhuhu

nurkaloi said...

perghh terbaik kannn
knder bueno lagi

PopkoRn said...

amboi.. gambar bukan main menarik lagik.....

cik fadh said...

gred 100% berubah kak ekin kan . fadh key-in data die pown aiyakkk ape ntah N3-2, N4-3...jadi ape tu nnt ? haha