Pages

28 December 2011

spa time !


ekekeke...
xde la nk time sgt sbb ni mggu lepas punyer cter..
la ni bru nk update sbb bru dpt gambau dr fon member..
fon sendirik bateri low . dan dan la time cik fadh tgah mood mood spa
die nk low . susah jugak pakai smart phone ni sbb bile bateri da low sgt2,
camera langsung xbole pakai...save bateri ler knonnn..

cadangan nk g spa ni tetibe je time balik keje last week..
housemate stress sgt kt tmpt keje
da dekat nk smpai uma die ajak cik fadh g SPA..
i pown ok je...terus belok simpang..

pilihan SPA kali ini is Anggun Ayu Spa
bole tahan environment die..
try try je dulu service Aroma Therapy Massage
ermmm bole tahan sedap n segar badan..
RM50 for 1hour..ok kan ?

let's cekidauttt..sori pic xbape nk clear..



buku2 ni btol2 buat cik fadh geram nk bace . 
tapi baru amik 1 buku, cik jemput ke dalam tukar pakaian....
-___________________-!

ko nak ber SPA SPA ke nk bace buku jenab ????
erk !


pipi tu melampau2 la skang naiknyer..nk kene massage jugak kot kasi kecut skit ?
ok ?


10 comments :

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

50 hengget sejam kira oke la
best giler badan lepas kena urut etc kat SPA ni

cik fadh said...

ermm tp xbape nk tggalkan kesan la kalo urut aroma therapy ni . urust tradisional mgkin lg best..hehe

mizzkechique said...

wahhh, best².. dh lm nk g spa, tp blm kesampaian lg..

Cikpuan rara said...

tu pp bahagia namanya.

cik fadh said...

mk kalo pg spa, mst kejap je org tu urt sbb MK kecikkkk jer..hehehe

cik fadh said...

kak rara : blom kawen mcm kak rara mcm mane nk bahagia..hihihi

PopkoRn said...

2 lah...
lain kali jgn pakai serbuk penaik byk sgt.... kan da pipi naik..
hehe..
kidding yer cik fadh

Asmara said...

wah berspa bagai. hik2. comel la u!

cik fadh said...

korn : xperasan la terletak serbuk penaik dlm mknan..hohooo...

*kejam u korn, kunyah kang bru tau !

MadaM LaLa said...

waa...bestnyer..kat mana ni cik fadh?