Pages

30 November 2011

semua salah ! kikiki


ape umo cik fadh skang ni buat gimik skit jer
memang owg ingat


TUNANG !


KAWEN !


hahaha gelak guling2 atas bumi...

maaf ler, sesaje je buat gimik tertanya-tanya skit..hehe..

umo cik fadh baru 21 tahun, perancangan kearah tu memang ade .
"INI" pown memang menjadi topik utama kami setiap kali berbual .
tapi apakan daya, kami perlu mendahulukan yang TUA 
kami xnak nmpak terlalu tergesa-gesa, biarlah semua nmpak lebih teratur dan bersesuaian pada masanyer..
*nada berbaur serius


xpe xpe, kami kumpul duit banyak2 dulu, da berjuta lemon nnt
bolehlah buat "wedding of the year" cawangan KUALA PILAH !
kaw MAMPOO ? ecececehhhhh..


ermmm sudah, xmau berbicara soal itu lagi . 
akan ku kabarkan kelak jika sudah ade perutusan dari cik abang . eh !


weyhhhhh !
cik fadh da balas dendam balik dah pasal kasut kene kidnap kelmarin ! hihi

bukan 1 tapi 2, bukan 2 tapi 3 pasang kasut !
eh salah, 1pasang da kene reject sbb sayang duit . kikiki..
PDI sale 3 hari, hr sebelom sale g jengah, 1 st day sale jengah, 2 nd day sale jengah LAGI !
nampak naw naw kan nak balas dendamnyer . hehe...

rembat sepasang wedges ini 


n sepasang lg heel kemain tinggi melangit . itu cik JM yg suka, die kate nmpak kaki seksi .
wahhh kaki pown ade seksi kaw..kalo heels ni nmpak gayanyer xkn basan lar, maun patah pinggang
nk berdiri lelame .

tp xdok plak amik gambar si seksi tu..kendian lar eh..ghupe ade lar lebey kurang cenggini seksinyer .

wahhhhh mengancam la u ni !



dah tu jer laporan untuk hari ni . asal update ;)


28 November 2011

hahhhh !


heheeee saje je buat shock kan..
sori, ni dah tatau nk buat ape la namenyer ni .

tapi sebenarnye diri sendiri yg terkejut bile tgok botol air yg hari2 ku bawak pg kerja .
tgok plak jam da pukul 3.40 petang . sgt SHOCK !


sepalit tu je aku minom air dari pagi tadi ??? masyaAllah..
ini xbagus tuk badan ni . ptot rase lembap otak semacam . hahahaha !

yer kawan2, kalo bawak air botol g keje setakat 500ml pown xley abis smpai petang
xbagus la kan . air tu kan penting tuk kesihatan tubuh badan kiter .

salu kalo da jam 4 petang ni, air botol ni mmg da bis langsung . bawak balik botol goleng2 jer .
yerrrr cik fadh LUPO minom AIR hr ni . hakikat !

XBAGUS XBAGUS !


nota kaki : ptot langsung x ke tandas hari ni . adehhhh !


penghijrahan HATI


Assalamulaikum dan salam maal hijrah kepada semua yang menjengah blog cik fadh . masih xterlewatkan ?

Awal muharaam ni selalu disambut dengan nasihat dari mak utk berdoa awal tahun tapi sambutan awal muharram tahun ni cik fadh xbalik kg. so terlepas dari ingatan, nak2 pulak sekarang xbole solat . so azamkan dalam hati ;)

Lately ni terlalu bnyak konflik berlaku, konflik hati paling bnyak menyerang . Puas da b'istigfar banyak2 supaya hati ni xterlalu memikirkan hal2 yg bole membuatkan kiter alpa soal kemanusiaan . Bukan nk tunjuk hati cik fadh ni suci mcm debu la kan, tapi kadang kiter xsedar kiter da sakiti hati org lain, n org lain xsedar yang die da sakitit hati kite yang membuatkan hati kiter benci padanyer . Look, semuanyer melibatkan HATI kan ?

Setiap hari sebelum tido, layankan hati . 


eh td mcm ade salah cakap kt org ? alamak die trase HATI ke ? adoiii xde niat plak . 

perghhh sakit betol HATI aku dengan DIA nih ! xboleh hadap dah sakit hati ni . eeeeee !

kecik HATI dengan orang yg kiter sayang mcm family susah jugak nk ubat ;(

dah cuba sedaya upaya nk ckp yg baik2 n sopan2 je tuk jage HATI org smpai tibe2 diam seribu bahasa tapi kadang xperasan dah terkecilkan HATI orang .

orang lain ade ke nak fikir HATI kiter kalo bukan kiter yg jage HATI kiter sendiri . betol x ?

akhirnya, hati sendiri decide tuk ikut je aturan hidup ni . Kalo itu yang jadi, itu la yang akan kiter hadap . Kalo sebaliknye, sebaliknya jugak lah yg akan kiter hadapi . Bunyi macam PASRAH plak ? tp tu kenyataan, kiter manusia mmg xsempurna . Kadang kiter terlalu EMOSI smpai jadi BUTA HATI .

sekarang ni, cik fadh sedang mengingatkan diri sendiri, tp PERCAYAlah, bile cik fadh berada dlm situasi marah, cik fadh jd XDE HATI !

manusia memang xde yg sempurnakan, nak mengeluh buat ape ? terpulang pade individu itu sendiri nk corak HATI masing2 pada kategori mane . Tapi gunakan akal la weyh nk corak HATI tu ? jgn smpai xsedar DIRI . adoiiiiii....sila berfikiran MATANG setiap kali melakukan sesuatu tabiat HATI ;)

kadang smpai rase xnak ade HATI . astagfirullahalazim...


*nasihat tuk diri sendiri jugak ;) istigfar banyak2 bile kiter berhadapan situasi HATI ini...insyaAllah sangat membantu tuk kawal DIRI kiter..


25 November 2011

buah tangan buah hati & buah-buahan lazat !


macam orang mereng xley fikir tajuk kat atas tu .
pening n loya plak bila da tedarah 2 bijik big apple nih 

motip nk bgtau, cik fadh lately lupa daratan diet, makan xtoleh kiri kanan lemak !
pe nak jadi nih kiah oi ? lemahh la aku dengan KAU ni !!!
KAU : nafsu makan

lupakan sebentar KAU tu, meh nk share skit buah tangan untuk buah hati cik fadh . ekekeke..




amboi ! xnak kalah khennnn..

b'ribbon bagai ! curlassss . 
halahhhhhh bnde tu mmg da terjual cenggitu, ku rembat je ! nice kan kan ?

selai kain pelekat tuk Ayah dak JM, selai kain batik tuk Mak dak JM
selai tuk dak JM . segan plak nk bg ITU je sedangkan mak dak JM kemain baik ngan cik fadh .
bekal makanan xpernah lupe kirim tuk cik fadh kalo dak JM balik kg . 

bukan ape, cik fadh mmg da kopak nak amat membeli belah smpai nek KAYAP !
tu ler holiday xkene mase kan, kene palk hujung bulan, duit da hujung tanduk, menggatal nk berjalan
jadi ni la ghupenyer . cekelat sendiri pown lepas tekak jer . huk huk huk...

untuk korang ? lagi lah TAK ADE ! kikikiki...




adiah tuk diri sendiri :
 2 helai pashmina, 1 helai tudung sarung moden, 1 helai baju kelawar,sorang satu kain batik n kain pelekat tuk Dato' Datin, selai kain batik tuk diri sendiri, 2 biji keronsang panjang ela, sebuah bagasi, selai suar punjabi, 2 kotak kinder bueno, seplastik Kisses, segerombolan Toblerone, sebuah mesin jahit staple dan sekotak Tea Set cantik nk amat !

hai satu2 semua nak KAU sebut cik fadh ? 

haaaa mmg ptot KAU kopak, KAU xsedar ko shopping tuk diri sendiri XHENGAT DUNIA !!!



alaaaaa ileks arrr, sekarang tak kopak dah, gaji an da masokkkk...kikikiki


24 November 2011

review Twilight Breaking Dawn


gambar nak panas je . haha !

hohooooooo ! semalam masuk panggung, semalam jugak xmenyempat2 nk pg tgok !

kebetulan semalam gaji, mmg da plan nk kua cari baju kurung tuk jadi pengapit pengantin awal bulan 12 nnt . wink wink ^___^

ok berbalik pada cter ni, sgt eksaited nk tgok dorang tawin tawin . 

AMARAN : cter ni bnyak adegan wowwww ! 

ye lar dorangkan da tawin mawin . heheh !
tp xde la lucah sgt pown, bole lagi la nk tgok tapi malu plak ngan cik JM . kikiki
*tutup mata !

ermm cik fadh bagi 3/5 bintang saje . xbape nk best sebab cter die SEKEJAP sangat rase .
tgah syok layan tetibe  "EH DA ABIS KER ?" 
tu je ENDING die ? hadoiiiiiii aiiii...

cternyer pasal "BABY" vampire yang dikandung manusia biasa .
konon si bella ni xkan mampu bawak kandungan yg sgt BESAR tu sbb
bole cederakan diri die macam patah tulang menulang la ape lar . but it's REAL .

BELLA tu mati ! NGERI plak rase bile tulang die patah mase die nak beranak tu .
ENDING die 1 part je...nk tau pegi ler tgok sendiri .....

kang xsuspen plak . ni cik fadh buat review ni ade plak yg MARAH sebab da cter dulu . kikikiki
SORI !


nota kaki : dlm cter ni ade jugak part yg lawak2 ;)



23 November 2011

trip Langkawi : moh layan gambar Cik Fadh smpai montahh !


Alhamdulillah, akhirnye ade kesempatan tuk cik fadh menari2 atas keyboard ni atas urusan luar dari pekerjaan asal . kikikiki...dah free, bos sudah g KPT ade meeting . hohhoooo . mehhh hip hip hurraayyyy skit . lol !

ermmm trus ke tajuk di atas, cik fadh g bercuti dengan family ke Langkawi ikut rombongan mak jenab sekalian dr malam jemahat kelmarin smpai malam senin itu hari . Korang pepaham lar kan kalo ikut rombongan ni, tired nyer xpaya cter lar . sesakit tengkuk tido dlm bas ber JAM2 ! nasib bawak bantal empuk !! fuhh nyenyak smpai leleh2 tau tau .

pro n kontra dr rombongan ni xyah cter la, kang ber"PART2" meluat plak kamu semua bace . loghat macam pg obersi kan kan . kikiki...

layan gambau nak ? moh kiter...

moh nek cable car . da kali ke-4 g Langkawi ni, laa ni la bru merase nek cable car..kikiki


view sgt cantik . cuaca pown cantik !

deck pertama . angin MAK OIII, terbang2 shawl i !


kt belakang tu nk pg deck ke-2 yg lg tinggi !



bajet kat obersi ke KAU ni JAH !

            
siyesly terkilan xpat g kat hanging bridge tu sbb malas nk turun tangga tuk ke sana . t makan masa .
so moh kiter nek kt north viewing deck je . lgi tinggi dr hanging bridge tu . hohoooo 

sila jangan muntah layan pic MINAH ni yg xnak GABAK plak gambau DIE !

i like Dato Datin yang sentiasa berpimpin tangan . Datin mmg susah skit nak nek tangga, nasib Dato' ade .
anak2 DARA mereka, laju je nek tangga eksaited kemain ! GAYAT dlm erti kata lain . haha

so sweet ! kikikiki

tgok angin kt deck ni, mmg NAKAL !


 perghhhh awesome kan view laut tu . air laut JERNIH kemain smpai nmpak terumbu karang . eh ye ke ?



lastly xkan sah la kalo xpg melawat kt Datara Helang ni kan . 

ini antara tmpt2 cik fadh lawati la . Tempat2 shopping mmg xde tangkap2 gambar sbb kamera ntah ke mane ape ntah kemane dok leka membeli kan, xde nyempat cik fadh nk snap2 bagai .

pegi 1 bagasi je, balik smpai 2-3 bagasi !! pe cer ?? tnye DATIN...erghhh
*nota : cik fadh jarang panggil luggage, cik fadh org kg. so panggil BAGASI ! kakakaka


TAK SAH kalo xshopping pinggan MANGKUK . erk cik fadh pown rambang mata ekcelli tgok tea set kat idaman suri kemain lawa n murah . berbaloi-BALOI !


ni ler GHUPENYER kalo namenyer 
ROMBONGAN JENAB DARI KG SEBERANG !
merengkeh masing2 bawak naik feri . lawak ko !


22 November 2011

hamikkkk kauuu !


rendu nak amat nk blogwalking n update blog nih !
tp mahap ler, igt ade kesempatan, rupenyer idakkkk .
settle 1 keje, dtg 1 keje . hamikkkk kau holiday sgt la kononnyer kannnn !

bole layan fesbuk kekejap jer . blog ?  2 ke 3 blog je sempat terjah .
nk update jgn harap ler...

bye !


17 November 2011

Windmill lagi..



semalam update status FB : 


sejak 2 menjak ni asik tgok rancangan masakan mcm 
Masterchef la, AFC Next Celebrity Chef Asia lar, 
kan da kepingin nak makan western food esp. berasaskan daging . wuaaa leleh2 air liuq ...

sumer like tp xnak tunaikan . sob sob sob ye la tgah hujung bulan kan . sengkekkk...
kecuali seorang saje manusia ni ha sgt baek hati ;)

maka restoran western pilihan sudah tentu lahhh 

malas cakap bnyak . cik fadh hanya nk buat korang leleh air liur jer .
ade gak time lunch nnt masing2 g windmill . hahah !

menu pilihan :

DOUBLE Sirloin Steak - Cik JM
DOUBLE Lamb Chop - Cik Fadh
Milk Vanilla Shake - Cik JM *air die ni xpernah kalah
Apple Juice - Cik Fadh

masing2 xnk kalah, nak double jer..sape yg kepingin sesangat nih ?





burkkkkkkk ! fuhh kenyangggg..tengkiu cik JM ;)
len kali i blanje u pulak . hehehe

kendian kami lepak MBMB layan bola Malaysia VS Indonesia (Sukan Sea)
Malaysia menang, tp xsmpai 10minit duduk situ, cik fadh dah tunduk kebawah sepanjang masa 
*TIDO kekenyangan .



mak apak mmg suke bawak anak2 lepak sini sbb anak2 mereka bebas BERLARI..

abis je game, cik fadh terjage tros bangun ajak cik JM balik .
x menahan dah mata ni nk sengkang besar2 .

krooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....




nota kaki : malam ini cik fadh akan bergerak ke Pulang Langkawi bercuti bersama family sehingga selasa minggu hadapan . ade nk order cekelatttt ?
hehehhhh officemate n housemate order coklat jer da dekat RM 200 !!!


16 November 2011

mak oooO omak !


adik da pndai goreng bihun singapore mcm mak buat ! 
curlasssss anak dara mak kan kan ?

mak cik fadh mesti cakap cenggini punyer :

alahhh setakat bihun singapore, mak lolap mato yo masak !
xheran doooo..

perghhhhh sentapp jenab tuk beberapa ketika . tp salu gitew le jawapannyer .
buat lalalalalalalalalala je lar..haha !
janji sodappp kan kan . ade la rupo bihun singapore tu haaaa..

cer tgok !


mak oooO mak !

adik punyer lg speselllll, ado udang, ado kotam . mak adooo ?
*selet idung tnda angkuh !




tapi an mak, kalo mak buat bihun singapore jadikan bekal malam jemahat ni yg kito nk jalan jauh tu pown sodap gak mak . apo kato ??? hehehe...

t adik sedio an udang ngan kotam nak ?

mak dongar x ni ?

ok, mak cik fadh tatau link blog nih ! -______-'


aktiviti kat opis bile bos semua xde . kikiki


sebelum tu, banner ck fadh tu lawooo x ? hahahaha

hehe since semalam bos cik fadh, bos besar, bos kecik n hampir 75% staf
xde kt opis, kami yang tggal ni mcm anak itik terlepas kandang lah kan . 
bos cik fadh n bos besar outstation ke seberang smpai hari jemahat..
apoooo lagi ! hup hup hurrayyy lar..hahaha

ni ler kojernyerrr...bos suh bukak hamper
ku ajak baki2 kroni yg tggal dlm 4 orang tedarahh hamper gabak ni . 





dah kenyangggg...blurkkkkkkk !

eh utk bos lupe nak tinggalkan !!!

dasar PA kuat tedarahhhh . haha..


*ade lorrr tggalkan skit..kikiki


bertukus lumus betol hari ni haaaa !


haaaa jgn terkejottt engkauorang semua ! kikiki
nk cntik, akhirnya jd gini aje ghupenyer . xreti la haiiii nk bt cecantik blog ni ha..
adoiiii menanah jejari ni menekan tetikus ni, klik sane klik sini
try sana, try sini, ulang ulang ulang, cut paste copy paste ! haiyaaaaaaaa
ape pown xbule, dan ni je cik fadh mampu lakukan perubahan .
gamaknyer kene tempah "orang" jugak tuk bikin "grooming" kt blog ni an an ?
setuju angkat keningggg !!! yippiiii !

ade header cik fadh buat, kalo korang pkai cs3-5, photshop bagai .
dahkuuuu gune PAINT sajerrrr !

hahaha tp xseswai laar...kecik benarr ghupenyer .

nk tgok hasil ?


ha kaaannnn men lelukis jer..xkretippp la . cian muda2 xreti teknologi editting . tolak 10 markah !!

header ni xseswai dgn background sbb nmpk header terlalu kecik .
so dahkuuu gunakan header sponsor by LISA AFHA yg lamer dulu .

kikiki..

nk kutuk blog cik fadh ?

silakan...

dahhkuu REDHO !

ke nak balik pade yg asal ? idea idea plisss !


14 November 2011

sedihnya hati ;(


haiii ape la nasib...
sekarang ni hari2 g kerja pakai flat shoes jer..
sob sob sob ;( kesat hingus kt lengan baju,,syiok !


nak kate sakit kaki - TIDAK
pregnant - JAUH SEKALI
badan xseimbang - WAK DIE !

*

*

*

*

ni sumer gara-gara KASUTKU di KIDNAPPed !!!

nape la kasut rasmi aku g keje tu jugak yang KAU curik ha GILERR !!


ekcelli ilang mggu lepas, konon nk lupe larr..tp hari2 g keje tgok kaki flat jer
walangggnyer rase hati ni dok kenangkan si cekelet yg ilang tu .
bukan xde kasut len nak pkai tp kebanyakkan kasut sumer heel . ni je satu wedges tinggi yang ade .
berdiri lamer2 pown xkan sakit kaki lah, selesa nak amat2 wedges ni .

tapi nk bt mcm mane, bukan sekali ilang kasut kat rumah tu .
ni da kes ke "banyak" kali dah tp before ni housemate cik fadh yang ilang dekat 6-7 pasang kasut .
time tu 1st time susun kasut kt luar tp still berpagar .
means pencuri tu mgkin pakai kayu tuk capai kasut2 ni .

erghhhhhhhhh ! arghhhhhhhhhh !
tension la fikir !!!

gaji bulan ni mmg shopping kasut la gamaknyer . SIAPPPP !


13 November 2011

depan mata !


yaAllah !

motosikal tu jatuh btol2 depan mata dkt selekoh tajam selepas memotong keta cik fadh, perghhhh seriauuu jenab ! otomatik suh cik JM break n kereta ketepi sebab takot terlanggar mangsa tu . fuhhhh nasib sempat elak dr langgar die .

haaaaa anda pernah alami situasi macam ini ? hampir tergilis orang ??

kejadian ni malam tadi semasa cik fadh n cik JM odw nak balik melaka dari Kuala Pilah . kami ikut jalan tampin, jalan situ mmg agak sunyi n kiri kanan pown hutan, xde lampu jalan, jalan banyak selekoh-selekoh, dan kene plak hujan sepanjang malam .

cik fadh mcm bese la, org pompuan kan . dak JM drive, cik fadh kat sebelah pot pet pot pet "abg bawak kete perlahan2 lah! kan banyak selekoh ni . jalan licin, lelaju ni kang ape pown xley elak dah, da la gelap pot pet pot pettttttttttttttttttttttt"

kendian rilekss yer moto ntah dtg dr mane shhhruhhhhh potong keta kami yg jalan mcm kura2, kami pown lek je suluhkan lampu lg besauuu tuk moto tu jalan sekali !!! kepang pommmmkepangg kepangggggg shreehhhhhhhhhhh...dummmmm! (efek bunyik kene over yer kiahh) . bergolek2 la penunggang motosikal ni kt jalan . nasib lerrr cik JM ni agak berhemah mase "break", kalo "break" mengejut, kete belakang yg dok cucuk2 keta kami tu da BAMMMMMM bontot si pendek bontot kelabuku . huhh !

kitorg pown perlahan2 jalan n berhenti kat tepi . konon nk tolong lah kan walaupuan keadaan hujan n cuaca gelap mmg menyeramkan tuk kuar dr kete tp kesian weyhhh.. nak mati enjin kete pown kami bole gelabah, cik JM mati enjin, cik fadh g idopkan balik . nmpak x kegelabahan cik fadh time tu, tp ade HIKMAH kami gelabah matikan enjin sebab xsmpai beberapa ketikaa BAMMMMMMM ! 

penunggang motosikal tu tercampak sebab kereta lain langgar die . masyaAllah menggigil tros (xley bayangkan kalo cik JM kua trus tolong org tu) . kami berkejar pg kat mangsa tuh n tgok die mcm OK tp terhuyung hayang mcm xley imbang badan . alhamdulillah panjang nyawa die lagi, cuma cedera di beberapa bahagian badan jer tp motor die mmg hancur abis, mmg xrupe motor dah . 

yang langgar tu CINA, nmpak die sgt terkejut sbb jalan gelap kan, mane nk nmpak kat selekoh tu ade orang jatuh . bukan salah sesiapa pown . Mangsa tu indon rupanyer, then die mnta "call" kawan2 die, kejap tu kawan die smpai . kami pown da macam takut plak bile kroni die dtg mcm nk cari gaduh kan so kami decide nk blahh sbb xde ape yg serius . time nak blah tu, member mangsa tu kata " hey hey ni nak pegi mane ni ? mau lari haa ! " cik fadh jawab, "sy berhenti mau tolong, bukan sy langgar . die jatuh sendiri!" then baru die minta maaf balik . fuhhhhh settle !

tapi terfikir2 ape nasib orang cina yang langgar tu nnt ?

sepanjang perjalanan nk smpai melaka gigil, kepala plak mcm bingarrr, mgkin terkejut kot..balik2 trus bersih2kan muka, selawat, solat n tidoooo !

1st time jumpa situasi mcm ni , smpai terbawak2 dlm mimpi . 


10 November 2011

akhirnya, si bulat dalam pelukan ;) ;)


tangan ni menggeletar nk taip kt keyboard . sendi2 bisa2 .
bole taip pakai mulot ta ?
sejuk nk amat pulak opis ni hr ni ... 
tido kt surau td, perghhh heaven smpai org keluar masuk solat pown xsedar
tau2 da tinggal sorang sunyi sepi dlm surau . astagfirullahalazim...(keje syaitonnnnnn)

huhhh da shuhhhh engkauuu syaitonnnn . ku mahu bekerja dengan tekun nih
tapii...owh ok keje da settle . mari update blog ! ngeeee (keje syaitonnn jugak ni kan kan?)

ermm x lar, ni dari hati . hehehe..

semalam jusco ayer keroh (jusco kecik) buat Jcard day .
so mmg la berkewajipan ke sana even xde plan nk beli pape kan .
sonok tgok org berebut2 ni . 
yg dak JM plak xmenyaborr, xnk kua pas maghrib, nk kua sebelum maghrib jugak .
layankan jer . die yang beriya2 nk cari baju kan..

see !


men bnyak die cuba, tp kesiannnnnn die ni rendah skit orgnyer .
jadi kemeja tersebut labuh tutup punggong pulakk . wana da lawa dah ..
kesiannnn..kikiki

cik fadh ejek die, die marahhhh owhhh ! tacingggg tau..tgok muncung dieee !
kikikiki . opssss ape yg gabak benorrr ditangan cik fadh tu ?? bulattt ??



*

*

*

*

aiyakkkkkk !


yeayyyyyy hug hug hug ! gebu nak amattttt !


kebulatan makin terserlahhhhhh bile xde yg peluk n penyekkan si bulat ni ;)






tataw nape bile pandang si bulat ni asik nk ketawa jer . lawak ea mende alah ni ?
terlalu suka sesangat kotttt . sbb da aim berbulan2, laaaaaaaaaaa ni baru dapat .
tengkiuuu cik JM . adiah sempena cik fadh da dpt keje tetap katenyer . wink wink !


mase tido nk pluk die, cm gabak sgt plak, so letak kt sebelah pegang kaki die jer . haha!
pagi td bangun tgok si bulat ke sebelah, cik fadh bley tersengih sensorg . haha nape ntah ..

ok lar, that's all

tadaaaaa...selamat tinggal 11/11/11 ;)


semua nk tajuk 11.11.11 khennn . i nk tajuk "wahh tarikh hr ni cantik" kiki


hehe mmg xnak kalah kann .
nk jugak die sorg ye len dr yg len . ha hamikkkkk ! hihi

hari ni UTeM akan menerima kunjungan daripada 

Seri Paduka Baginda Yang Di-Pertuan Agong Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin Ibni Al-Marhum Sultan Mahmud Al-Muktafi Billah Shah

untuk merasmikan Masjid Sayyidina Abu Bakar 
Universiti Teknikal Malaysia Melaka

hafal seyh ! hihi..

jadi cik fadh selaku dayang-dayang ditugaskan untuk membuat goodies2 tuk tetamu .
kejenyer biase je, tp kalo bab bergambarr, masing2 xnk tinggal . haha
tonton la sedas dua gambar dayang-dayang ini ;)

gambar ni bikin panas di FB . hehe cik fadh niat buat muke comel je, bukan ngejek yer .
so abis la comel bt muke cenggitu tu haaa ?

haaa ni comel kan ? kikiki

dayang-dayang ;)

mcm die sorg bt keje . berat na lar tu ?

xde keje la ni ? 

da siap da kejenyer . hehe

dah bis wt keje . balikkkk yokkk !

bole tonton solat jumaat secara live di RTM TV1 ;)