Pages

03 January 2012

Azam 2012 : masih xterlewat kan ?




Nak jugak nak jugak masuk dalam blog ! sebab nnt 30 Disember 2012 bole bt review sama ada tercapai ke x . kat luar mmg xsimpan azam ni, kt dalam kepala hotakkk non hadooo lah kan, so hanya ada dalam blog saja..meh usha skit azam cik fadh taun 2012 ni :

1 – Mengatur, merancang kehidupan sebaik-baiknya n lebih serius. Wajib la untuk setiap insan kan ?

2 – Jangan sesekali curang dengan saving. $$$

3 – Target beli rumah tapi bukanlah dalam masa yg terdekat ini . Mungkin hujung tahun 2012 ataupun awal tahun 2013..insyaAllah…

4 – Menjadi orang yg lebih fleksibel tp professional . Faham x maksud cik fadh tu ?

5 – Side income please !

6 – Perabot rumah come to mama sayang? *geli !

7 – Melancong di luar kawasan Malaysia . ayat nk skema, sila berangan lebih cik fadh !

8 – Malas nk tulis azam yg last ni tp xpe la, paling tidak pown ade jugaklah azam kan dr dok tedarah xbenti2 an an..






azamnyerrr pastilah nak KURUS weayyyy ! tolong la doakan, tolonglahhh…cik fadh kalo kurus mcm Fazira Wan Chik dow !..really ! kakakakakaka...




tgok skit :









ini muka untuk 1 Januari 2012 ! 
*balik kenduri 

ade perubahan x ade perubahan x ?

;(

11 comments :

PopkoRn said...

no 7 tu jgn pi lombok daah la eh cik fadh...

CintaZulaikha said...

azam akak plak nak carik keje dan nak ubah diri jadik yg lebih baik ja...:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

hahaha ai pow azam nk kuruih gak
tapy lately asyik mkn jer haiyaaa mcm mana nk kuruih gini sigh

Cikpuan rara said...

nk kurus kena diet cik fadh.hehehe.wish u luck.

cik fadh said...

korn : wuishhhh mu ni ! xkan lelaki lombok jd pilihanku . serammmmm..

cik fadh said...

kak ika : insyaAllah, fadh sentiasa doakan..

kak lady : hehe nk beuk cemano kan, mulot dok ngango yo..hehe

cik fadh said...

kak rara : da diet tp xbape nk berkesan..hehe

nurkaloi said...

xde perubahan pun heheheh

cik fadh said...

kaloi : badan mmg xdo lar..kito an samooo !

Zana Adieyza said...

semoga segala urusan dipermudahkan Allah hendaknya.. makin cun adik akk ni tau..

cik fadh said...

haha akak ni mst nk fadh belanja aeskem kan ? kikikiki