Pages

08 January 2012

disuatu hari sepasang kekasih berjalan2 ditepian pantai...


semalam kuar ngedate ngan cik JM..
rase lamer sgt dah x kua dating kt melaka ni sbb asal hr minggu je cik fadh balik kuala pilah .
asal hari minggu je cik fadh ade hal..
asal hari minggu jeeee...cik JM pulak keje..halahhh halahhhhh..

semalam la btol2 free, tu pown kuar da dkt kul 3ptg sbb nak bg ruang dan waktu cik JM rehatkan diri d'hari minggu sbb die pown lately ni xrehat2 langsung . ksian wa tgok pakwe wa weyh..ade suatu hari tu wa nangissss lu tau sbb wa xsmpai hati tgok die keje kuat-kuat..

so semalam kuar pown da petang kan, so ade feeling2 pantai la..
maka dibawanye cik fadh ke pantai tanjung bidara..
maka duduk la kami berborak-borak lebih kepada mengenali hati pasangan . cehhhhhhh !


syg : cukkk...da lamer kiter kapel . abg tau ape yg syg suka makan ?
abg : bihun tomyam !
syg : itu suka2 je makan . bukan feveret ! teka lain..
abg : ermmm yg abg tau syg suka makan bnde yg mahal-mahal je . kopak den !
syg : ^&%$*(%$#### !!!!!!!

rase nk campak dak jamal ni ke laut . kecik besar kecik besar je aku tgok .

abg : syg tau x ape yg abg suka makan..
syg : ermmmm tau..nasi goreng ladna !
abg : itu suka2 je makan, bukan feveret..
syg : ermmmm yg syg tau, abg tolak batu ngan kayu je . mkn kt tmpt mahal2 pon alih alih abg yg bedal balik. syg punyer makanan pown abg hamik ! 
abg : &^%$*(&^%##@!!!!


syg : ape rase kau jamal ? ade rase santan basi ?


hohooooo sje je cter mende halah ni . ikutkan perbualan tu lg dasat ko tau ! semua xnak mengalah..
padehal masing2 mmg kalo nk makan tahap nagooo punyer tekak .



naga suci vs NAGA jantan !





nota : gambar semalam xdok sbb xmakan guna tekak nagoo sbb masing2 poket kering . kakaka..
nak merase makan mahal2, tgok poket la . kalo ade merase la, xde diam-diam sudah..ikut kemampuan kan kan ?



12 comments :

PopkoRn said...

Aku ni da mcm pengikut setia drama cik fadh n cik JM la.. dalam slot samarinda di tv3.. cheewah...
haha...
nak tggu episod seterusnye plak..
kih kih kih....
Harap2 ending drama ni menarik lah mintak nye mybe ke jinjang pelamin maybe.....

cik fadh said...

huhu thanx korn korn ! kakaka mu doakan je lar cik fadh bersatu jua akhirnya bersama cik JM tu..t kalo jadi, korn dtg ler yer...kikiki

MadaM LaLa said...

ye betul3.. kalu poket lebat, makan hebat, kalu poket surut, makan pun nan hado... bermusim... huhuhu

Cikpuan rara said...

hehehe mcm2 lah korg ni.boleh buat novel lawak taw.

.ciknoey. said...

haha..best2..serasi.
cepatt la fadh oi..aku nk mak baru..

cik fadh said...

madam : ermm tp time poket lebat tu ade rase nk mkn hebat jugak tp telan air luir je lar..haha

cik fadh said...

kak rara : boleh, akak jd penerbit..kikiki

cik fadh said...

cik noey : skang pon boleh jadi mak kau..haha

keabadianchenta said...

hahahaha npe xckp pe yg abg xmkn manje..hahahahahaha...

cik fadh said...

chenta : xmo ar..menyakitkan hati wa je..

Zana Adieyza said...

taouching gua baca entry lu ni beb.. sampai nangis bila pakwe lu keje kuat, nampak sangat lu makwe yg baik.. hahahhahaha.. motif akk pun ber "gua" & "lu" ni???

dating kat tepi pantai?? romantik okkkkkkkkk!!!

cik fadh said...

kak zana : hehe siyes tacing kak bile tgok die keje kuat , part paling sedih bile tgok tangan die melecet truk . sob sob sob...kikiki..