Pages

18 January 2012

i'm businesswoman !


cik fadh businesswoman ???
*euwww geli tiak..hihi

ni semalam punyer malam punyer cter .
after opis hour, cik fadh rushing nek k.l . abg cik fadh trun dr k.l semata-mata nak menjemput adiknyer
yg comel loteeee ni bawak ke kolumpo nk sign agreement .
wahhh kelasss kau jenab smpai ke kolumpo sign agreement khennnnnn...

kikiki..

pung pang pung pangggg 
pot pet pot pet g company bagai .
dalam kepala $$$$$$$$$$$$$$$$$$$ !
Hengkau Hingat Hsenang Hnak Hrun Hbisnes Hnih !
kene usahaaaa lebihhh baru dapat hasilnyer .
sebab mane ade bnde datang bergolek mcm tu je kan kan..
refer entry INI

so itu lah yang cik fadh sedang perjuangkan sekarang .
hope segalanya dipermudahkan oleh-NYA..
kiter hanya merancang, Tuhan yang menentukan ;)

 
odw balik Melaka di R&R Seremban . 2.00 a.m rite now ! huhhh

bakal kakak ipar cik fadh . ini da jd business woman yg da nampak hasilnyer xsampai 2 bulan ;)

my bro temok sedang check enjin kete sbb hari ni je ulang alik melaka > k.l > melaka > k.l balik .
pecut 140km/j ke 160km/j .

seriously tido kt seat belakang xbole lena sbb kejap2 terkejut sbb takot abg ngantok .
nasib ade member die teman yg sentiasa tgok mata die kelip-kelip .

so,

hope ape yang kami sekeluarga usahakan berjaya .
cik fadh sgt2 mengharapkan sokongan dari family, kawan2 dan org yg tersayang.


pissssss yo ! *eh!




nota kaki : cik fadh tau join ape2 bisnes banyak risikonyer . Tp kalo kiter tak berani amik risiko, mcm mane nak ubah hidup kiter kan . Ape yang kite ada, itulah kite sampai bila2 . So nak berubah kepada yang lebih baik, nak tingkatkan taraf hidup kenelah amik risiko . Dekat sini kita kene lah usaha keras, doa dan tawakal berserah kepada Tuhan semoga apa yang diusahakan berjaya . Aminnn...


11 comments :

Atie iskandar said...

fadh buat bisnes ape ek ? bole cite?

.ciknoey. said...

tak kire mase lw nk wt bisness ni.. pg2 buta pun kne sengkang mate jugakk..

cik enul said...

bagus cik fadh!!!
nanti dah kayo, jgn lupo kek akak yo..huhu

cik fadh said...

atie : hehe . nk cter kt sini, entry makan hari2 woo nak bace..kiki

doakan cik fadh yer ;)

cik fadh said...

cik noey : btol ! nk cari rezeki lebih, bnyak bnde kene korbankan . sementara masih bujang ni boleh lar spent mase, nnt da ade family agak terbatas skit kan..

cik fadh said...

cik enul : hihi fadh xlupo punyoooo pade blogger .

♥ Elin ♥ said...

kalau nak jd biznswomn kena BERANI ambi RISIKO UNTUNG dan RUGI :)

mcm elin mmg minat dlm bab biznes tp suami kata duk jer dlm kerajaan tuh bia sorang dlm kerajaan sorang handle biz. :)

yg penting niat kite betul.

Insya-Allah semoga berjaya dlm biznes yer!

mizzkechique said...

wahhh, maju... :)

cik fadh said...

sis elin : btol kak . skang fadh amik risiko tu sebagai pembakar semangat tuk fadh bt bisnes ni . hope fadh kuat nk tempuhi semua risiko2 yg ade . doakan fadh yer ;)

Asmara said...

Good luck dear! :D

cik fadh said...

thanx kak ;)