Pages

11 January 2012

kenangan lalu...


ekcelli hari ni tatau nk bt ape . 
nk update blog pown xde idea . hr ni keje btol2 key-in surat je .
selebihnyer tunggu arahan bos tp ptg ni bos da g k.l plak .

so cik fadh decide mengimbau kenangan lalu . kikiki..
mengimbau melalui blog ni la . tu la untungnyer bercerita perihal kehidupan kiter seharian kt blog .
bile da 2 3 tahun tgok balik, aduhhh pahitnyer, manisnyer, seronoknyer, sedihnyer
eh xmatangnyer dlu, eh kurusnyer dulu, eh itu, eh ini eh engkau eh eh kan kan...

since 2009 cik fadh mula berblogging balik, time tu zaman praktikal dkt
jabatan ketua menteri melaka .
hampir n hampir setiap hari cik fadh update ape bnde yg berlaku kt tmpt praktikal . mak aih kemain rajin lagi ko..dan dulu punyer entry kemain jiwang, kemain tulus mulus, kemain open bab hati dan perasaan, bab family semua . bile bace balik, ADUIIII MALU LER PLAK !

haaaa gitu la kan..tp biarlah semua tu jadi kenangan . skit pown cik fadh xkn padam entry lame2 tu .
sebab disitu kiter nampak perubahan yang ada pada kiter sekarang . 
serius seronok sebenarnyer bace semua tu balik . so cik fadh xkn menyesal bercerita ape pown kt blog ni pasal kehidupan seharian cik fadh cumanyer ade certain part kene la tapis jugak walaupun hati meronta2 nk share kt blog . mcm yg cik fadh kata, blog ni dah terlalu terbuka kepada ramai kenalan, so xley terlalu eksaited menghupdateeeee itu ini yg tanpa sedar dah membuat silent reader bercakap yang ngak2 pasal kiter kan ;)

tp kalo xde blog ni lar, mmg kiter xkn dapat mengimbau kenangan dulu2 terutama insiden2 kecil waima sekalipun lah sebab kiter ni manusia biasa, yg mmg ada masalah PELUPA ! kalo korang ade diari yg rajin hupdate tiap hari ok la kan .
tp cik fadh punyer diari, inilah die "celoteh cik fadh"
sampai ke akhir hayat, insyaAllah inilah diari hidup cik fadh ;)

ok meh tgok gambar dr diari yg dulu-dulu :

zaman dating taun 2009 . praktikal mase ni..
keciknyer pipi cik fadh dulu . auwww i rase i cun ! akakakakaka...


dulu pown cik fadh suka amik gambau dalam toilet !
semua girl mcm tu kan . xya tipuuu larrrrr...
muke mcm ni pown nk amik. mcm ntah pape je .
tp klakau la, dulu an mcm xmatured sgt . kikiki

dulu jugak cik fadh rase mcm org da matang dan da dewasa, knon da menginjak umur 18 tahun la kan..
tp sekarang pown ntah dah matang ke x agaknyer . hihi..

sesekali ade jugak rase mcm comel gilak budak ni ! kui kui kui..



hahahaha tu la bestnyer ade blog ! kalo la blog ni da wujud dari zaman cik fadh dalam kandungan kan best .
mesti da tendang2 mak suh update blog . kakakakaka..

baby zaman sekarang best tow sbb mama mama dorg advance . da ade blog .
semua perkembangan baby sume ade tertulis di blog. seronoknyer bile anak da besar dan bace balik kisah mereka since mereka masih dalam kandungan lagi . auwww !



13 comments :

Cikpuan rara said...

dulu fadh mmg kecik lah.heeee.mmg lah,akk pon suke blog sbb boleh tgk entry2 lama.

cik fadh said...

hahaha mmg kecik = rendah je kak . tp skang gedabakkkk ! kakaka

Popkorn said...

flashback la pulakkk...

keabadianchenta said...

sesaat yg telah belalu itu adalah.sesaat yg mematng kita ini yg bgelar hambenye.jika tiada sesaat yg dulu tiada sesaat kmudian...phit pedih dahulu itu adalah lumrah kehidupan..ambik lah smua itu utk bekalah kita utk melangkah trus kehadapan..hdup memelukan pglaman.pglman memelukn hati yg cekal tabah dan kuat..mge khdrn thun bru..smaunye di pemudahkan segala urusan..aminnnn :-)

cik fadh said...

korn : haha kai hadooo ?

cik fadh said...

chenta : kenangan tu terlalu indah ;)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai tgk menten cung jer uols ni....

MadaM LaLa said...

waa......kurusnyaaaaaaaaaaaaaaaa.....!!!

KizZ said...

Haha...transformasi dari dulu hingga skang tu...besh2!

.ciknoey. said...

suke tgk kau pki kemeje biru tu.. nampak comey..
ko tak gedabak laa..
sedap2 badan .. ok je aku tgk..
dah. x nk puji byk sgt,nti kau lupe diri. ;p

cik fadh said...

sis lady : hik hik..

madam : kurus kannnnnnn...

cik fadh said...

kizz : haha transformasi ketara..

cik fadh said...

cik noey : lagi lagi n lagi ! hehehee..