Pages

19 January 2012

ni ker yg laki aku kate demand ?


haha tajuk xley blahhhh !
pointnyer cik fadh ade laki keeee ????

takdak takdak . so anggap je la cik JM tu laki cik fadh yerk !
ok last 2 weeks masing2 sgt sengkek tau sbb hujung bulan kan .
tgok dalam purse wa, ade lee dlm 60 henggetttt je . sadissss nk tunggu jemahatttt baru gaji masuk .
tapi tekak tetap nak demand ... 

nk jugak pg makan mende alah ni bile tau dr sorg blogger kt melaka da ade tutti fruiti since last 2 monts ago xsilap..pas makan malam ngan cik JM, perot da penoh ni tp nk jugaaakkkk kan..

so layannnn...

outfit cik fadh kalo hanya kua makan mmg ni la ghupenyer . selebet nak amat..hihi
selesa hanya dengan jeans, t-shirt lengan pendek n syria makcik..

 



skit je kan ? haha ekcelli ni 1st time kami makan, so kami sgt takot dengan rate harga 100g rm 5.30 tu .
xreti nk budget2 . so kami hhhamik skit2 n ala kadar je dulu .
xnak la time timbang nnt, mata terbeliak tgok 1cup tu cecah rm 25 hengget ke hape kan . hihi!
rase xworth it plak . bukan berkire pasal makan hokey, tp biarlah harga tu berpatutan dengan ape yg dilihat dan dimakan . itu pandangan cik fadh lar..

org kata ni yogurt yg berkhasiat kan ? ermm bagus jugak tu..
so da tau mcm mane nk makan nnt, kendian pg lg bole la amik lebey2 skit kan ;)

 

cik JM kate die hamik perisa yogurt tu xsedappppp ! haha cian !!

ekcelli cik fadh puas rase n rase n rase smpai abis 1 mangkuk tp xnmpak ape yg istimewanyer . 
rase biase2 je pown . 
kelebihan die mgkin pade khasiat je la kot..
yg len, xnmpak ape yg best smpai rase NAK LAGI NAK LAGI !
kalo cik fadh makan aeskem cornetto sundae mcD, ha itu yer, sekali makan, mmg da ngidam 
NAK LAGI NAK LAGI . *gemok !

tapi len orang lain tekaknyer kan . kalo korang rase sedap, itu korang la .
mgkin aku hamikkk perisa yg kurang sedap kotttttt...mungkin lar...

ok, mane yg blom try . bole la try lepas ni ;)


12 comments :

myrah said...

hehe..akk pon xrasa mcm da makan sekali, pastu nak lagi 10kali..konon2 craving. xdo ea lar, biasa2 je kot..kan..kannn ;)

cik fadh said...

haha kiter sependapat yeayyy !

Madam Lala said...

ok knda pernah rasa froyo ni sekali, tp kat JCo, original flavor, yucksss.. takleh telan, dah ler mahal.. igt nk la try froyo choc tu..
tp btul la mcm cik fadh ckp, setakat try boleh la.. jd fav..? nahi kabhi nahi!

yuyu Zulaikha said...

betul! yuyu pun same! yuyu suka cornetto lagi :)

Cikpuan rara said...

rara suke original.sedap.sekali mkn 15hengget.heheheh.

Asmara said...

kene rasa gak sekali, sbb tgk cam glamer je. hehe.. nnti tunggu balik la rasa sekali. dekat je ni kan! boleh pegi sama2. eheh!

cik fadh said...

madam : nahi nahi ! hhihihihi...
tekak melayu nk mkn mende alah yg puas hati je kan kan...

cik fadh said...

yuyu : thanx yuyu sudi singgah blog cik fadh ;)

yuppp cornetto pling nikmat !

cik fadh said...

kak rara : haha ok lar tu 15hengget..tu pown boli beli 2 magkuk besar aiskem walls..kiki

cik fadh said...

kak asmara : haaaaa boleh2, t da balik malaysia, jgn lupe rojer cik fadh g mkn tutti fruiti ea..hihi

Popkorn said...

best nye slot drama cik fadh ngan cik jamal nie.... sweet jer... se sweet aiskrim.. cheewah....

cik fadh said...

haha korn suke perli an..dush !