Pages

17 January 2012

serius rindu !



rindu sangat2 nk update blog ! rindu !
banyak bende nk cter, banyak jugak gambar dah dikumpul untuk di letakkan didalam blog ni .
banyak sgt rasenyer , ade la dalam 19 entry nk buat . caye x ?

tapi ape kan daya, gegurl cik fadh problem .
dont know why larh . software samsung kies problem ke phone yg problem ntah lar..
da check, then die kate port kt phone problem then xley connect ngan samsung kies..
kadang pelik la knapa gegurl i je yg kene pakai software samsung kies ni, 
knape galaxy S yg len xya pakai pown ?
kenapa ha SAMSUNG ?!!!! sile jawab !!! menyusahkan lah .
cucuk usb sudahlah macam hp len ! hanginnnnnn lah aku !!!

kadang rase nak lambung je dalam tong sampah hp gabak nih !

ni muke mase sayang kt ko gegurl, skang aku rase nk picit2 ko bia penyek !!!!


ekcelli, masih ade warranty n hantar ke samsung centre, tp hr tu pg time lunch hour, die closed plak .
lagi hanginnnn sbb jauh kottttt nk pg samsung centre, da sampai tutup plak .
mgkin salah cik fadh dtg time lunch hour . sob sob sob...
nk pg time opis hour, xbolehhhhhh la, jauh nau nau !

so skang, cik fadh tgah melewati hari2 derita tanpa bole men"transfer" gambar ke blog .

huuuuuuuu shahdu....



10 comments :

Cikpuan rara said...

so ni update pakai apa ni?hmm sabar eh.mahal hp tu.hehehe

cik fadh said...

bukan kak, ni hhupdate pakai PC tp nk letak gambar tu kak, nk transfer gmbar dr fon ke pc tokley..;(

e k i n ♥ y u s r i said...

rindu fadh jugak
hehehehe
sebok je

aTy _faRed~ said...

eerrr...saye nyer hp tak canggih..jadi tak tau pasal ni semua..;)kalau nak lambung..mey lambung pade saye..;p

msredcheesecake said...

Akak pun sedang mengalami masalah hp rosak... Lcd dia.... Rasa nk campak je sbb baru beli dah rosak.... Eeee....

cik fadh said...

kak ekin : akak pown lame xupdate kan ? update lar pasal baby ;)

cik fadh said...

kak aty : M2B tokley pakai hp gabak2, nnt buat gigit dek anak2 je..hihi

cik fadh said...

msred : ermm tu la, tension dasyat kalo hp tu baru beli da jahanam ! ish3..

Zana Adieyza said...

cik fadh, bagi jer hp tu kat akk leh? hihihhi..

akk pakai hp cikai jer cik fadh.. lagis edih tau!

cik fadh said...

kak zana : hp cikai lg bagus kak, pengisian die xmenyakitkan kepala..hihi