Pages

19 February 2012

Dinner & Dance @ Palace of the Golden Horses : Part 1 ;)


Alhamdulillah selesai sudah majlis tersebut :)
Memang kelassssss n havoc !

Date : 18 February 2012
Event : Dinner & Dance **** 2011
Place : Palace of the Golden Horses

ape yg bestnyer sbb dapat bawak mak ayah turut serta . bukan untuk enjoy sorang2 ape yg kiter dapat..
almost yg berjaya mst ade bawak parents tuk raikan bersama-sama di tmpat seperti ini..
bukan senang nk dpt attend majlis di tmpat grand mcm ni kan..best !

Ekcelli ni dinner 4 our biz like annual dinner gitew tuk celebrate partner2 yg dah berjaya..
alhamdulillah, harap ade rezeki tuk cik fadh pulak nek pentas tahun depan sebab semua tu xmustahil kalo kiter ade usahan tuk majukan hidup kan !
high high high !

ni kire cm teaser je la dulu ea sbb gambar2 sume dkt cik JM..
gambar ni pown kebetulan ade kt phone..

so let's

my abaya ;)
ekcelli kebetulan this abaya akak opis jual n look nice dan seswai tuk pakai dinner, so cik fadh malas nk fikir jauh n kenangkan nafsu tuk beli dress lain ke hape, so grab je ini..

wearing it ;) tmbah aksesori tu, lg tmbah nice kan kan ? angguk ler...

pompuan kalo xde pic kt toilet xsah kan..sebenornyer geram dgn cermin gabak2 kt ladies ni..
kalo cermin takat suluh lubang idong je, xde mkne nk syiok sendiri amik gambo kan kan..

my Datin..clutch die lg mahal dr clucth cik fadh hengkauuu..
Datin punyer je ratot2..pengsan !

close-up !

ok disebalik tabir sepanjang nk siap2 kan diri ni sgt worst tau .
mase sgt2 suntuk, yg si abg cik fadh plak tnye da gerak dr rumah blom, abg tggu kul 3.30 kt sri kembangan..
dan time tu da kul 2.30, cik fadh blom mandi !

padehal, da set time nak make-up saja 2 jam ! kakakaka..
so xde le sempat nk touch-up beriye sgt, tu je la rupenyer..bulu mata pelesu pakai tp xde pic close-up tang mata tu..sob sob..

shawl ! perghhhh nyirap nk pakai shawl ni .
percaya atau tidak, sebelom smpai k.l, dalam kereta je da 6 kali tukar style..
penat Datin dok layan cik fadh tukar style..
rimas akhirnyer balut muke tu jugak yg selesa..hadoiiiii menanah jiwa...
lantak la hai, bukan org nk tgok hakuu je kan..

tp silalah kata cik fadh tetap comel walaupun dengan gaya simple tu . sila lah sila lah..

bye2, see u in PART 2 ! ekekekeke..


11 comments :

e k i n ♥ y u s r i said...

cantiknye cik fadh kite nie
hehehe

cik fadh said...

hihi cntik je ? comel xnk bg ? kakakaka..thanx kak ekin ;)

aTy _faRed~ said...

cantik ar baju..!!! suke brooch awak..:)

myrah said...

fadhhhhh!!akk perlukan bantuan..hehe

cik fadh said...

kak aty : hehe thanx kak..nnt fadh bt sewa brooch tu..kikiki

cik fadh said...

kak myrah : bantuan apakah ? haha

Popkorn said...

amboi kemain yer cik fadh

mizzkechique said...

baju uols cantekkk.. uols pun cantek.. ur datin pun cantek.. semua cantek belaka!!!

Zana Adieyza said...

bergaya sakan eh.. cun la adik akk ni.. pandai pilih kombinasi warna bagi nampak lain dr yg lain.. i like!

cik fadh said...

korn : huhu kemainnn kannnn..

MK : haha thanx sis..sume cantik, xde comel kan..kakakak

cik fadh said...

kak zana : haha adik akak kan, wajib cun..opssss over plak..hihi