Pages

22 February 2012

Dinner & Dance Part 2 ;)


ok part 2 udah dtg setelah gmbar diterima dr cik JM .
sblom tu, kuase ke nak layan kisah cik fadh yg ber"PARTPART" nih ?
ish3 sadis..

part 2 ini akan dirasmikan dengan gmbaaaaaaa

auwwww macho abis letewww ! hp jamban kek poket tu dan tie senget da meghilangkan ke"macho" an gmbau nih cik fadh rase . kakakaka

kemain dato' datin kuhhh ! sesekali melaram pakai coat, encommmm dato' ouh !

ni je kot pic kami berdua yg ok..yg lain semua ke laut..sleknyer sume tang cik fadh..haih !


hero kami, tp kalo pasan ade style bujang lapok kek group ni ! kikiki
like !














makanan smpai 6-7 jenis..mmg awesome !
tuk lucky draw lg awesome, paling2 xley blah lucky draw utama untuk 20 org, 
jalan2 ke Europe !! one of my partner get it . gilerrr jelesss ! huuuuuu masyukk ahhh..




part paling best bile ade surprise !
persembahan AMY SEARCH secara live !



k lah, da penat tekan upload picture..bnyak gambar lagi tp ni pown jd lar eh..
xkuasa dah..da nak kul 5 dah pown..

hope tahun depan dpt pg lagi, tp kali ni nek stage . perghhhh high ! kikiki
harap semuanyer dipermudahkan Allah s.w.t

cik fadh hanya berusaha semaksima yang mungkin, tp rezeki tu Allah s.w.t yang tentukan..
alhamdulillah, sekarang progress berjalan lancar..
tekanan tu pasti, tp jgn cepat down lah kan..kalo x, mcm mane nk berjaya rite ?

see u love ;)


7 comments :

mamaNoriz said...

wou, grand betul dinner tu!

siap ada Amy, pastu hadiah europe lagi!!!

cute lah tgok tie senget cik abe tu...hehe

cik fadh said...

mamaNoriz : hihi tie senget pown jd cute kan..

.ciknoey. said...

kau x yah nk tiup2 sgt fadh.. hihi

cik enul said...

amboi..sakan ko fadh..
kalah yg laen..huhu

cik fadh said...

cik noey : kakakakka tu trademark aku lar kasi kelabu skit kamera bia nmpak gebu je..kakaka

cik fadh said...

cik enul : huhu fadh biase je, yg len tu lgi sakan kak..

msredcheesecake said...

best berparty..... cantik dress nya...