Pages

28 February 2012

double date with girlfriend & boyfriend ;)


wahhhh jantina apakah anda smpai sekali dua2 jantina anda sebat ajak dating ?
sile berprasangka baik yer..cik fadh wanita tulen uols..

so weekend hr tu, cik fadh spent time dgn bff cik fadh mase zaman poli..
ekcelli kami di poli ber'5 tp yg len xdpt join..
so kami berdua pown jadi lah..still have a lot of fun with cik JM..

kebetulan weekend hr tu ade jom heboh kt melaka kan..
dekat sgt plak dengar rumah cik fadh, jalan kaki pown bole tapi cik fadh xmampu jln kaki..
NO NO NO..peluh tiak !

so agenda lepak sane je lar, tp xde la 24 jam kt sane..kami pg sane bile hari da berganjak ke petang saje..
sori nok, mak xsanggup berpanas berhempas pulas dengan segerombolan manusia di sitew..erk !
bile tgok PAMA bawak baby kecik2 tgah panas tu, alahhh siannyer kt baby tuh..isk3..
cik fadh xsanggup, ni kan baby sekecil itu menghadapi situasi panas tersebut..

so sesampai je cik mimie di melaka sentral hari sabtu, we all pickup die n bawak makan kt pizza hut JJ...
masing2 mmg da kebulur xhengat sbb jam da kul 1 lebey da pown..



pas makan2, kasi lega n trun sume makanan, kiter shopping skit..
nape skang mcm sgt gila beli baju ea ? bile balik baru sedar..astagfirullahalazim..
syaitonnnnnnn !



ok after jalan2, kami ke jom heboh..sekejap je ke sane sbb da deal nk jumpa bakal pengantin baru
cik bella aziz kiter..
tapi tu lah 
"kiter hnya merancang, Tuhan yang tentukan"

bella terlibat dengan kemalangan odw jmpa kami . nasib xbrape serius, eksiden 3 kereta bontot langgar bontot langgar bontot lagi..kereta bell yg tengah, so depan belakang kemek..
kami juz jmpe kt tmpt kemalangan jer..sian bell, serba salah kami dibuatnyer...
bile da jadi mcm tu, xde la dpt lepak2 pown..so bell juz pas kad kawin die..
on 30th Mac ini ! wowwww xsabar !!

so esoknyer plak, ikut cik JM g kenduri kawen member die kt Serkam..
xde snap gmbar sebab kami pakai kasual..
segan jugak g kenduri kawen pakai kasual tp nk bt mcm mane, after kenduri tu nk jalan2 lagi kan..
xkn nk pakai baju kurung..dengan nk tgok konsert jom heboh lg mlm tu..so kami hati kering je g kenduri kawen pakai jeans..hohoooo terkepit2 nyorok malu time beratur amik makan..padan !
ekcelli cik fadh da 2 3x bt mcm ni, tp si mimi yg 1st time..so die yg terkepit2..haha !

next !


teman cik JM beli hengponggg baru..hengponggg jamban yg lamer da xley bertahan dah,  skrin da pecah akibat dihempap cik JM ketika tidur..lasak budak kecik nih !

    turn to >>>> 

daripada nak beli hengponggg budget 4-5 ratus, sekali terloncat ke galaxy wonder rm9++..
memanggggg dasarrrrr goyangggg...

i xgoyang sbb bukan duit i..so i hepi2 je sbb i dpt skrin diamond percuma dari owner kedai yg mmg kamcing dgn i sbb i selalu bawak customer dtg kedai die beli hengpongggg..

so dak gegurl da 3x tukar cover skrin ! kemainnnn ko gegurl !!


settle beli hengponggg, kami ke coconut shake klebang..
syok layan coconut shake smpai xprasan krew melodi dok meja berdekatan..
so dpt tgok derang2 ni lg dekat tp xde la smpai g mntak autograph o amik gmbar bagai..
segan ! hihi..ramai2 org kt situ pown xde nk hunggah2 amik gmbar bagai sbb diorng pown xprasan agaknyer sbb da terlalu syok layan coconut shake..haha !

bla bla bla jam pown da 6.30ptg, so gerak ke jom heboh nk tgok konsert..
kat sane boleh plak terjumpa mamat nih !

muke kemain bersih, putih !
nak ngapppp je rase..tp kenangkan tukang amik gmbor ni si jantung hati pengarang paru-paru, sabar je lah..hahahaha..

nk jugak interprem walaupun dak tu xpandang..haih !

kebetulan jugak, terjumpa Ally Iskandar har har har...

ok last, sumpah last..cik fadh tau korang da penat scroll..


keserabaian mimi TERSERLAH kerna manusia yg ramai berkejaran mencari tmpt teduh akibat hujanlebat yg melanda..tp kami xmen lari2 pown, kami stay je terpacak sbb da siap2 bawak payung..

pndaiii !!!

so that's all . cik fadh pown da penat menaip..lamer rasenyer xde feel nk berblog sbb mood blogging ke laut lately nih..tp cik fadh ttp rajib blogwalking blog2 korang..percayalah..

thanx to mimi n cik JM coz meluangkan masa bersama-sama cik fadh gebu..len kali kiter date lagi yer..

love ;)


5 comments :

.ciknoey. said...

panjang cite ko kali ni..tak sabar aku nk abeskan.. ahha..

sian si bella..

kemain ag jamal beli hp..yer la kan income da masuk..

btw, baju yg ko da shopping tuk pkai kat fraser, ko pakai time kursus jati diri ea.. sabo.jgn mare3..

cik fadh said...

haha bungoknye noey !

kem aku tu nnt xseswai pakai baju gojes2 yg aku da beli tu..

kene pakai baju menutup aurat sepanjang kursus..haha

cik enul said...

tu dia....
sehari bersama retis..!
kelas ko maria...

cik fadh said...

retisssss la sgt..hahaha

wahida said...

tak menahan ada ally iskandar tu..

hehe..