Pages

21 February 2012

Eksaited 1st time menang GA !


huuuuuuuuuuuuuuuu xsangka uols !
cik fadh menang GA Adieyza Give Away .

GA ni dibuat sempena birthday husband kak zana yang ke tetttt pada 20 Januari 2012 kelmarin..
romantik tau kak zana ni, every year buat GA khas tuk husband die..
siap bt surprise birthday lg on that day kt opis cik adiey..so sweet ;)

GA ni simple,,pilih mane2 entry dlm label lovely husband then create entry kenapa suka entry tersebut..
dan jawapan cik fadh simple je cm ni :

Fadh suka entry ini sbb cara akak dan husband mengisi dan meluangkan masa bersama tu digunakan sebaik2nya dengan aktiviti spa seperti ini . Selain boleh merehatkan minda dan "fresh" kan badan bersama pasangan, aktiviti ini juga boleh menyemarakkan, mengintimkan hubungan suami isteri itu jugak . Bile sesekali tgok husband n wife spent time mase dorg dengan mandi kt dalam bath dgn alunan muzik yg menenagkan mcm tu, mst rase mcm honeymoon . romantik gilerrrr ok ! ekcelli bile tgok akak ngan husband, mmg rase xsabar nk kawen cepat tau ! hehehe..nk treat hubungan suami isteri mcm hubungan akak n husband akak . nampak sgt loving n romantis ;)


huhuhu malu i ! ekcelli mmg suka tgok life husband n wife ni..
kalo kak opis pown cik fadh sorg je anak dara..yg len mak dara topik xpernah lari dr alam perkahwinan..
so cik fadh mmg eksaited nk tempuh alam perkahwinan ni walaupun kadang ade rase takot n xbley blah ngan life kawen ni..hehehe..

tp life kak zana ngan cik adiey mmg fadh admire abis !
tu SABAR ! siyes !

ok xmau rapu pnjang2, adiah tuk GA ni cik fadh dpt header..
tak de idea lg,,hope kakzana bole bantu bg idea nnt..

love n lot of thanx tuk kak zana n husband !


2 comments :

aTy _faRed~ said...

Insyaallah satu hari nanti cik fadh pon ley lomantik2 jugak ngan asben...aminn...:)
[tak pernah menang contest..sadis]

cik fadh said...

kak aty : hihi insyaAllah jika ada jodoh nnt, pasti ! hihi..

hihi xper, lom ade jeki nk menang contest lg..