Pages

16 February 2012

Miscellaneous


Selamat Petang Jumaat semua ;)

addicted pade blog da makin kurang skarang..maaf blog n blogger sekelian..
cik fadh agak sibuk lately nih, 
tapi paling tidak cik fadh xkan lupe nk update segala cerita terbaru tntang cik fadh
sbb mcm selalu, cik fadh da anggap ni diari hidup cik fadh .
so pape yg sebalik tabir, depan tabir dlm kesah hidup cik fadh, ttp nk share kat sini .
ade yg rase annoying ? sila la ke sudut kanan klik X . hihiihihi

ok semalan da story nk hire make-up artist kan, 
tp cari punye cari, mmg xsempat lah kot nk hire org sbb cik JM kene keje plak sabtu tu smpai tgahari..
then lepas tu nk trus cabut ke K.L

jadi mmg kene gak make-up sendiri..hire make-up artist RM100
beli barang make-up sendiri pown dkt RM100 tp jd hak milik kiter
so mane 1 nak ? 

tgahari td, cik fadh n hakak2 opis gigih la ke jusco mencari BB cream . kiki !
perabih la duit kt Elianto. tadaaa !


hoohh ini saja da dkt selatot ! bulu mata pelesuuu tu je dah 15 hengget padehal bole dpt 2 3 hengget je kan..
bantai ! unik kan pilihan bulu mata pelesuuu i ituewww. cam tak caya je i pilih yg ituewww..
geli mak !!!

pressed powder ni mmg wajib dah..selesa ngan silky girl ;)

so skang, perasaan mmg berkobar2 nk calit muke sendiri..
kiter tgok nnt ape rupe daku setelah memakai bulu mata pelesu itu yahhh..
(smbil kelip-kelip mata)

sila doakan cik fadh comel esok ! comel je, xcun pown xpe ;)


9 comments :

FiQa said...

jgn lupa letak pic kamu nanti!


:)

cik fadh said...

xluper ;)

♥ Elin ♥ said...

jj mana jer pergi td....elin pun jj jigak tp mencarik barang amani!...haais personal care mama nya delay lagi lah nmpaknya sebb x cukup waktu..

nih pun bnyk nak dn abis nih1...mintaakk 1...

cik fadh said...

hihi..kak elin, fadh g jj ayer keroh ni jer..kalo g jj aeon takot xsempat smpai kt opis balik nnt..kiki..

haha da jd mama kene lupe la dulu personal care sndiri..anak diutamakan..hihi

♥ Elin ♥ said...

lah jj ayer keroh jugakk..dekat dgn opis :) kkd sempat jer g jj eaon..opis kat mana?

Madam Lala said...

i ada kat tempat kejadian...
nnt uplot tau gmbr dah mekap!!!
zoom kat bulu mete pelsu tu!

cik fadh said...

kak elin keje MBMB ke ? fadh keje kt UTeM kak..


madam : xde pic bulu mate pelesu itu sbb ianyer pelesu semata-mata..kakaka

♥ Elin ♥ said...

lah dekat jer pun...dekat jabatan pelajaran melaka :)

cik fadh said...

huhu bole jumpe2 ;)