Pages

15 February 2012

pening lah !



korang tgok gambau ni cantik kan ? igt cik fadh ke td ? haha jauh nau beza..
ok ekcelli cik fadh beli shawl yellow ni . mmg awesome kan ! sangat !!!
giler fall in love pestime di tag oleh saudara cik fadh..
terus COP ! nak jugak sbb time tu mmg tgah dok usha fanpage shawl n blog2 yg jual shawl..
GIGIHHH n bile nmpak shawl ni haruslah grab cecepat .

tapiiiii..
bile nak pkainyer, pusing sini pusing sane, belit sini belit sane . buntu !
nk bt style hana tajima, mmg kelass muke iuols tp xconfident dgn diri plak..
nk belit mcm biase je, nnt tenggelam plak dek org ramai yg gojes2 time mejelis tu nnt..
oppsss mejelis ape ek ? wait haaa..nnt i share kendian..

skang tgah pusing nk hire tukang touch-up muke ni..
kalo cik fadh make-up sendiri mmg bole, tp rasenyer xkn bertahan lamer la, hasilnyer mcm make-up g opis jugak..
so nk gojes n tampil different skit sebab mejelis ni agak international skit..
xmo la biase2 je sbb cik fadh pakai abaya n shawl diatas pown pade cik fadh biasa dah,
so make-up kene UP skit..ok la kot..

so skang fikir fikir dan fikir..
pening !

sabtu ni plak mejelisnyer..hadoiiii...


7 comments :

Popkorn said...

korn nak cuba pakai shawl jgn lah.. kih kih kih

e k i n ♥ y u s r i said...

cantiklah shawl tue fadh

cik fadh said...

korn : lempang laju2 nak ? huhu

cik fadh said...

kak ekin : cntik kak..tu grab cecept tu..huhu

leya said...

wahh kalah artis..mejelis org ke mejelis cik fadh? hihihi

cik fadh said...

mejelis cik fadh xkn ler tahap international..terlebey kelassss tu leya..hihi

mamaNoriz said...

berapa ni cik fadh?

mesti mahal kan...