Pages

20 March 2012

alhamdulillah, setakat ni berjalan lancar ;)


ape yang berjalan lancar ?
progres kahwin la..hihi dalam diam nih..

bukan progress pelamin, hantaran, door gift semua tu..
tp D.U.I.T tuk kawen..kawennyer tatau la bile..
so doakan cik fadh dimurahkan rezeki supaya cecepat kawen ! hohoooo miang !

so bercakap pasal D.U.I.T, mst la ada kaitannyer dengan bisnes side income yg cik fadh kerjakan sekarang..
so 15hb Mac, payslip keluar, dan 20hb iaitu semalam D.U.I.T masuk..
alhamdulillah, nampak hasil jerih perih apa yang kami kerjakan selama ini..

nk tunjuk bank statement o payslip kt sini kang, takot jadi riak..so biarlah kami je tau betapa berbaloinyer ape yang kami kerjakan sekarang..xpernah dlm akaun ade lebih dr 5K..opssss ! sori ! hihi...muda2 la nk kerah tulang 4 kerat ni kan tuk bersedia hadapi masa depan yang semakin complicated skang..

apa yang cik fadh buat skarang sbb cik fadh da tgok pangalaman hidup ayah n mak cik fadh sejak dr kami kecil..kami bukan org senang yg boleh dpt segala-galanyer dengan mudah..nk bercuti ke sana sini..itu bukan kami..jadi diatas kesedaran itulah cik fadh cuba tuk ubah hidup kami semua..insyaAllah, semoga dipermudahkan segalanyer..

ok ni memang nk letak gamba segabak2 yang mungkin shaja bia jelasssss..kiki


ade gaya bisneswoman x ? kakaka..

kepada dak2 poli p.d, jangan terkejut kalo ada salah sorg teman kiter di sini..mereka pown ada impian yang ingin digapai ;)




kami hanya merancang, segalanya Allah s.w.t yang tentukan..
kami berusaha sehabis mungkin, dan kami tawakal kepadaNya..
Semoga Perjalanan kami sentiasa dirahmati olehNYA

aaminnnnnnnnn~


9 comments :

cik enul said...

fadh,
waaa....boleh la open table macam niyh...huhu

CintaZulaikha said...

wahhhhh, syukur alhamdulillah kan..moge lebeh owsem pasni dan berjaya selalu...:)

.ciknoey. said...

eh cm kenal laa..cmne dak poli pd bley join gk ?? hihi

:p

cik fadh said...

cik enul : haha tade hal lah..

cik fadh said...

kakika : tq kak ;)

cik Noey : semak je an an ?

myrah said...

amboii..lg pntas la bdk ni dr akak..lgkah bendul nmpk..hihi ;)

cik fadh said...

kakmyrah : cepat kak cepat..kang fadh langkah bendul toin toin toin kang..hihi

Mr.Y and Mrs.D said...

maunyeee tak knal kalo da satu kelas ngn aku,hhahaha
weh bile nk jmpe kau nie!da lame aku tahan napsu bisnes ni..kahkahkah

cik fadh said...

dee : haha rileksssss luuuuuu...nnt aku trun semban aku rojer..salu ko je manjang xde bile aku trun..wek !