Pages

07 March 2012

Entry Jati Diri Bergambar





dasyat x stok makanan kami ? mcm pg camping lak an..kalah budak2 dah..siap bawak jutaria !
ok 1st nite di sini, kami main Jutaria smpai gelak guling2, ketawa menyeringai..
sekali ke SOUND ! lajuuuuuu je memasing masuk bilik bongkang..
kul 4 pg bru dapat LELAP MATA ! aje gilerrrr betol !
tp semua tu bukan salah MEREKA..kiki
kami yg aspect lebey...ish3


dalam kelas..

solat jemaah di surau ;)

sempat lagi kami main ping pong ! haha










solat dan tafakur di tengah hutan ;)

buat pengatahuan pembace, antara ramai2 peserta kursus ini, hanya cik fadh sorg je sawan mandi kt air terjun tu sensorang..yg len xde pown sesawan cik fadh..huuuu haruuuuuu..
then pacat melekat kt suar dkt 5-7 ekor..balik chalet baru sedar...
makkk aiiii menggelintin geli !!!! nasib xde lekat kt kaki, rendam suar dlm air panas tuk rebus pacat2 tersebut..nyummmyyy !


last day kami di sane ;)



abisssss ! nmpak belon x ? majlis penutupppp la tu..kiki


10 comments :

cik enul said...

cik fadh,
bab stok makann tuh mmg takbley blah...dah boleh wat mini market kat kem tuh..huhu

.ciknoey. said...

course ni xda lelaki ea? hihi..

mcm seronok je fadh.. byk ko attend course kan..

x cm aku.. huk. ;'(

cik fadh said...

cik enul : haha tatau la kami ni kenape, mcm la diorg xsediakan mkn padehal makan dkt 6x sehari..tp still nk bawak pembekal lemakkkk banyak2..

cik fadh said...

cik noey : ermm xpe, nnt ade lar tu..nape tnB jarang bt course ea ?

♥ Elin ♥ said...

seronok...utem buat ker??

apa yg botol tuh geli!!!!

iyka syafika said...

wah..mcm best je.

cik fadh said...

kak elin : haah UTeM buat..dlm botol tu tenggiling kak..ade bnyak lg, tp fadh tunjuk yg tu je lar..hehe

Asmara said...

staf pendaftar je ye? seronok sekali sekala kursus mcm ni kan. kenal kak rat ngan yat je. hikhik..

♥ Elin ♥ said...

mengelikannnnn...

smlm g utem...tp g bahagian korporat..

syok eh kat sana,

mamaNoriz said...

mak oii, byk tul gmabo..

lengkap start dr pegi smpai balik ek...