Pages

22 March 2012

kuang ajau tau budak unibersssitiiiii nih !!!


balik keje, matahari masih terpacak rase bahangnyer..
masok kete, masyaAllah cecepat tutop muke ngan tapak tangan
sebab tangan sejuk, dlm kete bahang .
tgok minyak mmg takat smpai pintu pagar depan UTeM je nih..
xdapat pasang aircond !

tawakal drive smpai ke petronas..alhamdulillah smpai..
ramainyer orang, matahari direct je plak ke cik fadh..fuhhhhh tahannnn..
tggu ade 3 bijik moto isi minyak..padahal da ade disediakan pump khas tuk penunggang motosikal
xpe la, bg can sbb mgkin pump sini td xde org..
last budak moto pump minyak, die da tutup tank die, cik fadh masuk gear 1 nk ke depan..

tetibe elokkkkkkk je motosikal banggang ni parking depan kete cik fadh..
kepala NENEK die ! wa tggu skit punyer lamer, ko sesenang potong line wa !!

wa jengol kepala wa kt tingkap "kepala atokkkk dieee, orang mcm ni pown ade ke kt dunia ni !"
tp sayang budak tu xdengar sbb die da g kaunter pembayaran, yg dengar hanyalah budak pump petronas 
-______-'
wa panasssss, wa da lah menghadap matahari terik, 1st day peod plak, sengguguttt !!!
budak tu muke selamberrrr je isi minyak depan wa !

da la student UTeM jugak !


wa rase nk masuk gear 1, lepaskan clutch sambil tekan minyak sekuat hati !!!!!
ni makannnnnnyer !!!

tp dalam mimpi la..wa ade akal maaaa..

budak tu tutup tank minyak je, wa da menderam2 enjin bontot pendek wa..
vrooommmmmm vroommmmmmmmmmmm !

tp budak ni hati memang letak kt BONTOT agaknyer...
die buat dek je trus JALAN !

arghhhhhhhhhhh bongok !!!!

xpuas hati wa ! 

motip ?


7 comments :

mizzkechique said...

lenkali langgar jer laju²...

cik enul said...

fadh,
ko sondol je moto depa tuh..!

Popkorn said...

sabo cik fadh sabo...
abis sume kuar kpale atok die, nenek die... ahaha
sabo ye cik fadh...

*seksi punggong yg isi minyak moto tu.. kah kah kah

cik fadh said...

MK & cik enul : memang nk buat sgt macam tu tapi takot esok kuar muke depan metro plak kang..hahaha

cik fadh said...

korn : da sabar dah..sebab kejadian da lepas..hihi

CintaZulaikha said...

fuyooo, 1st time tgk cik fadh jadik gangsta...gaggagga..sabor cik fadh, sabor..

kot2 jpa dlm U nih, langgor larik ja..kakkka

motip???

Zana Adieyza said...

nasib baik x kena hentam jer kan.. ciannya budak comel ni.. tp lu marah apasal wa rasa nak gelak ah??? hahahhahah