Pages

01 March 2012

Kursus Jati Diri vs Team Building


wuuuuu wuaaaaaaa arghhhhhhh !
keciwwa keciwwa keciwwwaaaa...

sebab ape ? sebab kene buat pilihan !!
ekcelli minggu ni cik fadh ade plan tuk menyertai Team Building anjuran bisnes cik fadh di Bukit Fraser..
memandangkan Team Building ni diadakan hanya 1-2 tahun sekali, tempat pulak agak terhad dan dikhaskan untuk "kami" jadi rase sgt2 walang hati ni kalo xdapat pg sane..nak nak plak cik fadh lom penah smpai Fraser Hill, so eksaited dah nk pg . 

bestnyer Fraser Hill..;(

tp tu lar
  "Kiter hanya merancang, tapi Tuhan yang menentukan segalanya"


hari selasa kelmarin, dpt surat jemputan menghadiri
 "Kursus Pengukuhan Jati Diri Insan Dinamik"
di Taman Negara Gunung Ledang...
(diwajibkan dengan penuh keikhlasan)

sob sob sob ! keciwwa siyes keciwaaaa..
tp cik fadh kene berfikiran positif . positif positif !
Kursus ni jugak bagus untuk membentuk Jati Diri kiter, officemate yang len pown pg jugak
so anggap lah kt sane nnt bnyak ilmu yang akan kiter perolehi n have fun dengan rakan2 sekerja..
so cik fadh google gmbar2 sekitar Taman Negara Gunung Ledang supaya dapat menggembirakan hati yg walangg ni..alhamdulillah cik fadh suka tgok kawasan persekitaran yg mendamaikan tu..
mgkin boleh release tension tgok kehijauan ciptaan Allah s.w.t..
POSITIF !




wahhhh syoknyerrr !
POSITIF !

so petang nnt jam 3.00 petang kami akan berangkant naik bus ke Gunung Ledang..
huuuuu haruuuuu..eh x ! best best ! pasti best !


isnin cik fadh da siap2 amik cuti..bukan fikir penat lepas balik kem tp mmg badan ni sgt2 memerlukan rehat..
mggu ni sibuk sgt..so badan n mata agak tidak dihiraukan..so bg can die rehat skit..

semoga semunya berjalan lancar..aminnn 


7 comments :

Atie iskandar said...

best tue. positif gak! :D

cik fadh said...

hahaha tengkiuu atie ;)

Anonymous said...

b positiffffff !! slamat pergi dan balik semoga mendapat ilmu yg bermanfaat ;)

.ciknoey. said...

positif je beb. .
aku pun mmg teringin nk pegi fraser, tp boss mmg x bg cuti.. :'(

cik enul said...

cik fadh,
kem salam ngan putri gunung ledang yer...
hehehhe

teratak hati said...

bkit fraser cam lg best je..gunung ledang air terjun je dh biase..hehe x pe la positif kan..

msredcheesecake said...

positif positif... mesti best....